Pagaidām mans vasaras scenārijs izskatās šādi - darbs un mājas.
Visi draugi kaut kur izklīduši pa pasauli un sanācis tā, ka vasara jāpavada, esot vienatnē.
Gribu padomu, kā piepildīt vasaru! Pagaidām vienīgais kā nedaudz izklaidējos ir tas, ka katru vakaru viena braukājos ar velosipēdu, gribētos, protams, kādu kompāniju.
* * *
Ir ieteikumi, ko varētu darīt vakaros? Varbūt Jums ir kāds interesants hobijs, kas aizrāvis? Varbūt varat padalīties ar padomu, kā iepazīties ar jauniem cilvēkiem? Piemēram, gribētu atrast kompanjonu, kas vakaros kopā ar mani braukā ar velosipēdu. Gribu vienkārši nodarbināt sevi, lai vakaros nav tā, ka noskatos "Viņas melo labāk" un eju gulēt.
* * *
Pie reizes arī jautājums par kaimiņu būšanu. Esmu ievērojusi, ka kaimiņos dzīvo jaunas sievietes ar bērniem, šad tad sveicinamies kāpņu telpā, bet neko vairāk, vienkārši negribu uzbāsties, jo izskatās tādas nerunīgas, atšķirībā no manis. Gribētos iepazīties tuvāk, lai, piemēram, kādu vakaru kaimiņi varētu atnākt pie manis uz kafiju vai otrādi. Vienkārši, līdz šim bijis tā, ka personīgi pazīstu visus kaimiņus un nav bijusi problēma aiziet un palūgt krūzīti ar cukuru. Kāda būtu Jūsu reakcija, ja pie Jūsu durvīm kāds piezvanītu ar kūku rokās un teiktu, ka ir kaimiņš un grib iepazīties? Jūs laistu iekšā vai pasūtītu pāris mājas tālāk? :-D
Apnīk man tā garlaicība. Ceru, ka viņa nav bīstama un no tās nevar nomirt. :-D