Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Saldēts lasis

 
Reitings 243
Reģ: 27.06.2012
Sveikas! Šodien vakariņās gribu pagatavot lasi. Ja tā pavisam konkreti, tad šo recepti- https://www.facebook.com/saved/?cref=28. Bet lieta tāda, ka mans lasis vēl sasaldēts atpūšas saldētavā. Ja likšu ledusskapī-liekas, ka nnepaspēs atkust, likt izlietnē bišķu bail, ka nepaliek vecs, visu dienu ārā stāvot, bet mikro krāsnī arī likt negribas, ka neizcepas uz to "atkausēšanas režīmu". Ko darīt?
15.06.2017 11:35 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Ja gatavosi tikai vakarā, es liktu leduskkapī. Vistas filejas man parasti atkūst dienas laikā. Atkarīgs, protams, cik liels laša gabals.
15.06.2017 11:39 |
 
Reitings 243
Reģ: 27.06.2012
Izlēmu, ka mainīšu- no ledusskapja uz izlietni un atpakaļ.
15.06.2017 12:34 |
 
10 gadi
Reitings 4593
Reģ: 29.01.2009
Pa vienu dienu viņš nesabojāsies.. Liec droši izlietnē.
15.06.2017 12:36 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Tikai neliec mikroviljnjos.
Atkusīs arī ledusskapī.
15.06.2017 13:01 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Pa dienu atkusīs ledusskapī, arī izlietnē nekad nenotiks visticamāk.
15.06.2017 14:18 |
 
Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Aukstā ūdenī izlietnē vai lielā bļodā (protams, lasim jābūt iepakotam vai plastmasas maisiņā) - ļoti ātri atkusīs ;)
15.06.2017 17:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits