Labrīt šajā skaistajā rītā! Saule aiz loga burvīga, drīz taps garda brokastu kafija. :-) Domāju šodien varētu draugam pasniegt brokastis gultā, es gan jau būšu sajūsmināta vairāk par pašu gatavošanas un pasniegšanas procesu nekā viņš par brokastīm jo nav pie tādām pieradis. :-D Es uz virtuvi. :-D Skaistu dienu visām! (l)
Tā, jāplāno rudens celojums..... atgriezos no Bulgārijas, pēc mēneša uz Latviju. Bet ko darīt novembrī? Kanārijas, atkal? Nezinu citu variantu, kur novembrī būtu silti.... un pietiktu ar nedēlju laika.
Man gribas mājās un zem siltas segas. Sēžot darbā ar augstu temperatūru, šķiet,ka darba diena divtik velkas(s) Labi,ka vismaz kaut kādas zāles ir līdzi ko iedzert. No rīta bija tiiiik smuka saulīte,bet tagad atkal jaupaspēja apmākties:-(
Biju šoppingā, iztērēju hm 40eur par nereālu maisu 52 vietā. Cik labi, ka paziņas tur strādā. :D Ja gribas paspēt aiziet uz h&m atlaidēm iepirkties, labāk ejat ātrāk, jo lai arī šodien bija tikai 2. izpārdošanas diena, papirkts jau bija un cilvēki arī daudz jau 11 dienā.
Meralle, es varu ieteikt aptiekā nopirkt kādus acu pilienus. Man arī tā ir bijis, ka, liekot skropstas, nedaudz samocīta actiņa, bet papilinu kādas divas dienas pilienus un pāriet. :)
Princis tā arī nav atbraucis pēc vecajām atslēgām. Pat nezinu, vai teikt visu to, ko vēlos izteikt vai nē. Gribas, lai viņš jūt, cik ļoti mani ir sāpinājis, citādi dzīvo un domā, ka es jau visu pārdzīvošu, kā vienmēr.
baigu labā vieta- Ķīpsalas pludmale. Šādā laikā ideāls visiem- tur gan bērnu laukumiņš, gan volejbola, gan bārz. ļoti forša atmosfēra- šādiem laikapstākļiem ideāla vieta :)