Nav normāli arī anonīmā vidē uzbrukt cilvēkam, jo redz viņam ir tas, kā nav tev.
8-) Kaut kā izlasot virsrakstu un pirmo sākumu, man likās, ka būs pozitīvs forumiņš. Varbūt tomēr beidzat kašķi un izbaudat svētdienu? Atvainoties neprasu, jo sāks uzbrukt vēl man, tāpēc pārkāp duujaa savas abižotās emocijas, kuras pati iesēji un nebojā citiem noskaņojumu, un pārējie nepiesienaties viņai klāt! :-)
Duujaa es nevaru apstāties un palikt vienaldzīga, kad kādam pietrūkst mīlestības!!!! man gribas lai visi cilvēki šajā pasaulē būtu priecīgi un samīļoti!!!! manī ir pārāk daudz mīlestības!
Apple_pie, es toties uzzināju, cik ss.lv maksā govs. Jūtos ko vērtīgu ieguvusi šodien. Tā ka, galvenais jau nav, kāds sviests forumā tiek kults, bet ko no tā tu sev spēj izlobīt.
Duujaa un Tu atkal skaties uz cilvēkiem caur savu prizmu. Tu mani nezini, nezini manu dzīvi, manu pagātni, bet izdari savus neapdomīgos secinājumus. :-)
Nu bet ir redzams, ka tu to nopietni nedomā. Nu skatos šodien tā, bet skaidrs, ka tu kā maza meitene cepies par vienu vāju lamu, pat ne lamu vārdu, kaut par to runa nav. Viss, es domāju sen jau šis ir izsmelts.