Labriit meichuki!! Prieciigu treshdienu! (l)
Es skatos , te dazhas meitenes beedaajaas par doshanos uz darbu - man tieshi tas pats.
Man ir diezgan skumja situaacija, es jau kaadu laicinju gribu iet prom jo neapmierina alga un te nav nekaadas motivaacijas. Priekshnieks ir viens no tiem cilveeku tipiem kas sasola zelta kalnus un beigaas pljuksh vien ir.
Man Juulijaa apriteees 2 gadi kopsh sheit straadaaju. Es esmu PA direktoram, un shis man ir pirmais taada veida darbs, domaaju tikliidz kaa paliks 2 gadi pieredze taa skrieshu prom un mekleeshu ko labaaku ,jo Londonaa PA var sanjemt daudz lielaaku algu nekaa es shobriid sanjemu.
BET, probleema ir taada , ka mans ''cilveeciskais'' faktors neljauj aiziet pagaidaam ,jo manam priekshniekam sieva Juulijaa ies cauri ljoti smagai operaacijai ( smadzenju audzeejs) un vinjsh darbaa nebuus patstaavigi liidz vasaras beigaam.. Vinjsh man ljoti uzticaas un grib lai es te visu uzraugu , principaa kaa menedzere.
Un man te galiigi negribas vairs palikt.. garlaiciigi, druuma atmosfeera , nav lielas izaugsmes iespeejas, algu nepieliek , bonusu nav.. nu pilniigi nekaadas motivaacijas.