Par autoru...es neesmu lasījusi, ka viņš brauc virsū konkrēti kādam. Viņš tikai apgalvo, ka nevēlas nevienu sev blakus un tas, ka sievietes ir izmantotājas dēļ naudas un tas, ka viņam nepatīk sekss.
Blakus diskusijā es lasīju, ka autoram interesēja meitenes jau bērnu dārzā. Aseksuāls viņš droši vien nav. Viņš tikai baidās no tā, ka tiks izmantots, piekrāpts, sieviete atņems pēdējo centu un atstās pliku bez pēdējām biksēm.
Es nesaku, ka viņam ir taisnība, jo visas tiek sabāztas vienā maisā. Ir arī tādas, kas tā nedara. Autoram nevajag meklēt padibenes, bet gan augsta ranga patstāvīgas sievietes ar saviem ienākumiem bez tarakāniem galvā.
Es nesaku arī, ka visiem pārējiem ir taisnība, jo mēs nezinām kāds viņš ir dzīvē, ko viņš domā, lai varētu izdarīt tādus secinājumus. Mēs neviena to cilvēku nepazīstam.
Un nē, ja kāds domā, ka esmu ūber kruta čiksa, tad tā nav. Esmu viduvējība. Man ir savi talanti un arī lietas kurās esmu apaļa nulle.
Un tas, ka es stāstu par sevi, ir saistīts ar to, ka es vados pēc savas pieredzes. Man nepatīk iedomāties kā būtu ja tā būtu un ko es darītu. To ko esmu pieredzējusi, to es arī pasaku.