Labrīt!
Manā galā lietus līst ik pa laikam, un man šodien puse darba dienas kāreiz ārā jāpavada :( Nu neko, jakai ir kapucis, gan jau.
.
Šodien nāca apskaidrība, ka mani pēdējā laikā pat nomāc vīriešu uzmanība. Ir daži "pielūdzēji", no kuriem jātiek galā, tad būs miers. Nevienam neko neesmu solījusi, bet pēdējā laikā kā dulli.
1) Viens puisis no citas pilsētas, ar kuru man bijis tikai 1 randiņš un tas pats martā, aizvakar vakarā uzraksta:
- Čau, pēc kādas stundas būšu Tavā pilsētā.
- Čau! Kā tad tā?
- Vajadzēja te dažas lietas atvest. Ko Tu darīsi?
- Nu gan jau mājās būšu ap to laiku.
10 min. pauze
- Man slinkums tik tālu mājās atpakaļ braukt. Varbūt varēs pie Tevis palikt?
... es uz pauzes. Protams, ka nevarēja. Ko šis iedomājas.
.
Otrs katru vakaru kaut kur sauc un sauc. Pirmdien pateicu, ka negribu nekur iet un ne ar vienu runāt, bija smagas brīvdienas, esmu nogurusi. Neatstājās, viņš gribot tur kaut kādos iespaidos ar mani dalīties. Es nepadevos. Beigās izdomāja jaunu šantāžu. Viņam esot priekš manis kaut kas, kas sabojāsies līdz citai dienai. Kad jautāju, kas tad šim tur sabojāsies, atbidēja, ka to es uzzināšu tikai tad, kad aiziešu uz parku plkst. 21.00. Nekur negāju. Kas tas par sviestu? Ja meitene saka, ka negrib ne ar vienu tikties un runāt, tad viņa NEGRIB.
.
Trešais vispār ķerts kaut kāds. Nesen Rīgā, īsinādama laiku, aizgāju uz Tinder randiņu. Es viņam teicu, ka man nepatīk restorāni (vismaz 2x). Šis vienalga aizvilka mani uz padārgu restorānu. Ok, vismaz pats arī samaksāja. Pastaigājāmies vēl kādas 30 min, viņš man uzdāvināja baltu rožu pušķi. Kad katrs aizgājām uz savu pusi, es tās rozes pie Brīvības pieminekļa noliku. Nevazāšos tač pa visu Rīgu 2 dienas ar pušķi rokā. Un manī pilnīgi nekas neaizsauca pastiprinātu interesi par viņu. Tagad raksta, visu grib zināt vismazākajos sīkumos, kaut gan es tāpat lielākoties viņam neatbildu vairs. Vakar atzinās, ka gribējis mani "pārsteigt" un atbraukt pie manis uz darbu. :-O:-O:-O 3 h braukt no Rīgas, lai "'pārsteigtu"? Ak, jel. Labi, ka iepriekš biju pateikusi, ka nebūšu pilsētā, vismaz nekur nebrauca. Šodien pateicu, lai neraksta man vairs, nekas tur nesanāks.
Ienīstu tādus pārsteigumus.