Nebiju manījusi šo ''skandālu''. Fotogrāfe atteicās šeit savas reliģiskās pārliecības dēļ, bet tik pat labi, varēja atteikties kaut vai tāpēc, ka justos kā cilvēks neērti, tīri no subjektīvām sajūtām, tas jau nenozīmē, ka viņa ir homofobe. Tāpat kāds, kas taisa kailfoto, varētu neņemt bildēt gejus un ar cieņu atteikt, jo nu gala rezultāts varētu nebūt tāds, kā pie cilvēka, kam tas ne silts, ne auksts. Tā tomēr ir radoša lieta, balstīta uz cilvēku sadarbību. Ja būtu sataisījusi bildes, tāpat varētu celt skandālu, ka nav tik labas, nav kvalitatīvas, jo viņas diskriminē.
Ienāca prātā, ka šeit mums bija fejumeitene vai kā niks bija, kura reāli katrā diskusijā gandrīz uzsvēra to un rakstīja komentāra sākumā un beigās, ka ''viņai kā lezbietei'', ''lezbietes domā'', ''es lezbiete redzu'', nu pirmoreiz ir ok, otrreiz ir nu ok, labi, dzirdēju, trešo reizi ir tāds, zini, man patīk vīrieši, bet tas neietekmē manu viedokli tēmā, kura eļļa cepšanai ir labāka vai kura matu krāsa man piestāvētu. Jā, mūsu sabiedrība nav tik atvērta, bet integrēšanās šādā veidā nepaātrināsies.