Sveikas, meitenes! Plānoju apmeklēt ginekologu Rīgā kādā no šīm veselības iestādēm. Varbūt varat ieteikt kādu labu speciālistu, kas tur strādā? P. S. Šī būs mana pirmā vizīte pie ginekologa P.S.S. Varbūt varat ieteikt kādu foršu speciālistu, kas nestrādā manis nosauktajās iestādēs, bet ir ļoti foršs dakteris (vēlams sievieti)
Personīgi es esmu sajūsmā par dr. Jermakovu no QUARTUS ginekologu ārstu prakses. Viņa ir ļoti zinoša, pastāvīgi papildina savas zināšanas. Ļoti jauks cilvēks. Iedziļinās pilnībā tevis stāstītajā. Bet nu jaa, tā ir privātā klīnika, par vienu vizīti maksāju 60.00 eur, uzskatu,ka tie ir vislabāk izlietotie 60.00 eur no mana budžeta. P.S. 10 gadus staigāju no vienas pie otras ginekoloģes. Vienkārši nevarēju rast kopīgu valodu:-)
Kādu brīdi gāju pie dr. Nataļjas Mošnas Quartus ārstu praksē, bet cik zinu, viņa tagad pieņem tikai VC4 Barona ielā. Ļoti forša, draudzīga, atsaucīga daktere, kārtīgi pārbaudīs, pastāstīs un atbildēs uz visiem jautājumiem! :-)
Svetlana Ozoliņa Katlapas privātpraksē (pie Dailes teātra). No viņas kabineta vienmēr izgāju smaidoša. :) Plus vēl ļoti zinoša, kā arī nestresina, ja ir kādas problēmas, bet visu mierīgi izskaidro.
Ja pareizi saprotu, tad šie visi ir privātprakses ginekologi, vai ne? Kaut kā īsti negribas tādas astronomiskas summas maksāt. Kā ir ar valsts apmaksātiem ginekologiem?