Tā kā es vienu brīd vācu informāciju par medicīniskajiem preperātiem un vēža veidiem un tā apkarošanu savām mācībām.
Nejauši pamaniju, ka rietumu kultūrā ir ļoti augsts krūts vēža rādītājs un zinātniekiem ir vairākas teorijas no kurām viena ir krūšturu ietekme uz asinsrites, limfrites izmainīšanu organismā. Jo musulmaņu sievietēm, kuras nenēsā krūšturus neesot vispār problēmas ar krūšu vēža parametriem.
Tad nu tā kā krūšturi ir viena modeļa versija tad pāri pa 50% ja ne visi 70% sieviešu nēsā neatbilsošu krūšturi, kurš rada spiedienu uz limfriti un asinsriti nospiežot tās. Papildus krūšturi ir no sintētiskiem materiāliem, svīst un daļa šo vielu sūcas ādā nelielos daudzumos. Galvenā problēma ir tomēr tas, ka ir šis nedabiskais stāvoklis. Kas arī papildus veicina ādas elastības zaudēšanu.
Šie pētijumi nav diez ko populāri, jo šī industrija ir viena no pasaulē pelnošākajām. Paši krūšturu ražotāji to nenoliedz un pat atdzīst, ka krūšturi paredzēti kā skaistuma aksesuāri, kas padara formu skaistāku un rekomendē nēsāt atbilstošu izmēru.
Vienīgi līdz šim ir pierādīts, ka sieviešu krūtīm ir bīstama skriešana un lai izvairītos no nokarāšanās jānēsā sporta krūšutri. Interesants fakts. Sieviešu krūšu kustība skrienot var būt tik spēcīga, ka salauž ribas.
Tad viss ir atrodams internetā ar pētijumiem. Aprakstiem un tas bija tikai interesanti man sen atpakaļ, kad lasiju pa vēža veidiem utt.
Es tiešām esmu pārsteigts, ka sievietes neko nezin par šo... (t)
Vai vismaz tēlo to.
Kas attiecas uz mazo krūšu īpašniecēm es nekad neko sliktu neteicu. Bet noteikti ir pat ērtāk.
Esmu tikai vīrietis un man personīgi ir vienalga. Ja vasarā svīst olas nevelku apakšveļu un what ever neviens nekad neko nav teicis. Tā pat atrī nekad neesmu domājis, ka nestaigāt ar krūšturi vai staigāt ir kas slikts. Ir daudz sliktākas lietas, kā tie briesmīgi smēķētaji tos gan es labprāt izšautu. Bojā visus publiskos pasākumus.