Čau, foršās!
Sēžu viena darbā, priekšnieks aizbrauca lamāties uz citu mūsu uzņēmuma struktūrvienību :-D Kafija dziest, negribas strādāt, jo atkal līdz melnai naktij aizsēdējos.
Gvinevera, ja angliski lasi, iesaku Mathew Hussey grāmatu "Get The Guy". Tā nav par to, kā nomedīt puisi. Tā ir par to, kā izmainīt savu dzīvi tā, lai medītu Tevi. Iesaku. Es gan lielāko daļu tāpat zināju, ko nezināju, tas manī jau bija instinktīvi, bet tas, ko viņš tur raksta, tiešām strādā.
SunInMyHair, 100x un pēc tam vēl 100x padomā, pirms ņem dzīvnieciņu. Es īsti negribēju ņemt, bet man kaķi izmeta pie darba vietas, tāpēc apžēlojos un paņēmu. Kaķis ir fošs. Bet viņam laikam ir kaut kāda pamešanas trauma. Katru reizi, kad atnāku mājās no darba drusku vēlāk nekā parasti, viņš jau sēž uz palodzes un izmisīgi skatās uz visiem, kas iet garām. Ja pēc darba eju uz zāli vai ārā ar draugiem, viņš sāk nervozēt, sēž koridorā bēdīgām actiņām.
Un man šķiet, ka viņa kakāšanas problēmas ārpus kastes varēja būt tāpēc, ka toreiz mēneša laikā viņš 3x bija atstāts viens uz visu nakti un dienu. Ūdens, ēdiens bija, bet viņam jau MANI vajag. Tagad šīs brīvdienas, kamēr es pa Rīgu biju, arī kādas 25-27h viens pabija. Un viss. Vakar atkal piekrāva čupu pie kastes uz grīdas (e)
Tā ka uzmanīgi, ja tiešām esi tik aizņemta.
Būt vientuļai, neatkarīgai sievietei ar kaķi arī nav viegli :-D