Biju šādās attiecības un pat 2 reizes. Abās rezultāts nekāds.
Abi puiši bija ārzemnieki. Ar vienu šādi biju 8 mēnešus. Sākums jau jauks, sarakstes katru dienu, zvani katru 2.-3.dienu. Bet tā bija apmēram kādus 3 mēnešus. Tad sākās "darbs" , "mācības", "kursi". Mūžīgi aizņemts, ziņas kļuva retākas līdz pat 1-2x nedēļā. Kad sāku teikt, ka vajadzetu biežāk kā labi ,ja uz vīkendu reizi pusotrā mēnesī tikties, tad viņs izspļāva to ,ka žēl,ka mēs dzīvojam dažādās valstīs, ka viņš labprāt gribētu biežāk ,bet nu nekādi. Es viņam patīkot utt, bet ir kā ir. Tajā mirklī biju maigi izsakoties šokēta, jo cilvēks taču zināja,ka es dzīvoju citviet. Iepriekš pat bija teicis, ka gribētu, lai es pārceļos pie viņa un te pēkšņi attopas, ka mēs dažādās valstīs esam. Es pārtaucu sevis mocīšanu, jo kā jau te izskanēja tik tiešām vajag būt lielai vēlmei no abām pusēm. Savādāk nekas labs nebūs. Beigās visu varebnie soc.tīkli parādīja cik aizņemts viņš bija. Laiks viņam bija gan uz draugiem, gan uz savām izklaidēm, gan arī bija atradis meiteni, ar kuru krapa. Lūk arī Happy End!
Ar otro puisi biju kopā mazāk. ap 4 mēneši. Stāsts aptuveni tāds pats.
Jāatcerās vienmēr- cilveks atrod laiku uz to, kas viņam ir patiesi svarīgs, viss pārējais ir atrunas.