Labrīt, neticās ka rīt pēdējā Februāra diena:-D Tulīt jau pavasaris beidzot sāksies(l) Supernovā beidzot uzvarēja kāda normāla dziesma, tikai piedziedājums ir līdzīgs no citas dziesmas ļoti. Sapņoju, ka man acī ir sabirušas metāla skaidiņas un mēģinu tās izkasīt, rezultātā pa miegam esmu aci berzusi, pamaodos sāp un visa sarkana. Lai jums jauka diena.
Čau, labrīt :) Meitenes, tās, kuras autoskolā braukt sāka no nulles - pirmās reizes taču nesākāt uzreiz pa pilsētu, bet gan laukumā, vai kā tur bija? :-)
Solo_, es divas reizes pabraucu pa "kapiņiem", tur pārsvarā brauc mācībnieki, bet ik pa laikam ir arī kāda parastā mašīna, trešajā reizē jau braucu ārā no kapiņiem pa rajonu.
es tieši sapņoju par kūku brokastīs. :'-( man ir tik slikts garastāvoklis, ka nu es te sēžu un pa bišķim birst asaras. kaut kāds mēnešreižu emocionālais uznācis. viss riebjas. :'-(:'-(:'-( vienīgais prieks, ka abi ar suni tikai tagad no migas izkustējāmies.
shokosaaaanjeemmmiiieeessss.... es ar neatteiktos no kuukas, bet man mistiski nak klat svars.. es naivi ceru, ka tie ir muskulji, jo vizuali nemanu taukus :D , taa nu no shodienas ieslegshu stingro rezhiminju lidz weekendam :D
Šokoprieks, man šodien līdzīgi, ļoti jūtas PMS noskaņojums. Tikai asaras nebirdinu, jo esmu darbā, priekšnieks un kolēģis var nesaprast. Kūkas vietā labrāt apēstu kādu forši pagatavotu gaļas gabalu.
Ray Tu un šokolādi? :-O Hello! :-) Augustā atkal latvijā ciemosies The xx. (l) Tiik forši! Cerams, ka būs arī citi labi mākslinieki, lai varu pierunāt draugu braukt, jo viņam nepatīk the xx. (s)
buuuuu, tev nāk svars klāt, bet man pēc divu dienu pierīšanās ar mājās ceptām picām svars šodien pamanījās nokrist. Es tam ciparam neticu tāpēc tas pašlaik tiek ignorēts. :-D:-D:-D