Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Falafels - kā pagatavot?

 
Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
Sveikas,
Internetā salasījos receptes, un, nu vairs vispār nekas nav skaidrs. :-| Protams, nemainīgie ir tikai turku zirņi (vai var no bundžas bez 12h mērcēšanas?).
Tad nu rodas sekojošs jautājums - kādas garšas liekat klāt jūs? Vienā no receptēm bija arī cepamais pulveris sastāvā...vai vajag?
Ja nav slinkums un uznāk rakstītprieks, varat padalīties ar bez-gaļas ēdienu receptēm! :-P
23.02.2017 14:13 |
 
Reitings 583
Reģ: 01.09.2015
Man arī interesētu :) neesmu vēl saņēmusies pamēģināt.
Lasīju arī par pupiņu kotletēm. Domāju tās arī pamēģināt.
Aa, taisīju nesen humusu, ātri, vienkārši un ļoti garšīgi :)
23.02.2017 15:16 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es gatavoju diezgan līdzīgi šai receptei:
https://www.youtube.com/watch?v=foB6bxhZYF0
No zaļumiem pievienoju koriandra un pētersiļu lapas :)
24.02.2017 01:21 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ievaieva_1 nestrādā links
13.03.2017 11:47 |
 
Reitings 211
Reģ: 07.03.2017
Talis, strādā links!
13.03.2017 12:04 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
kāpēc man nestrādā :'-( es arī gribu falafel
13.03.2017 12:10 |
 
Reitings 211
Reģ: 07.03.2017
Talis, Man ir ko Teikt! ielika to pašu linku!
13.03.2017 12:13 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Turku zirņus var likt arī no bundžas (tikai rūpīgi jānoskalo), nav obligāti jāmērcē un jāvara (šis gan ir veselīgāks variants).
Es taisu pēc līdzīgas receptes kā šeit.
13.03.2017 17:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits