Erotiska deja

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
Meitenes vai esat saviem viriesiem kadreiz dejojusas kadu deju? Es pec dabas esmu loti kautriga, domaju nu jasanemas. Majas pameginaju, paskatijos video, pati ari uznemu video. Bet skatoties vnk sausminos. Kaut kas briesmigs , ne seksiga deja :D cik jus ilgi trenejaties, vai ir kads konkrets video?
26.01.2017 16:19 |

Reitings 202
Reģ: 22.03.2015
Vispār piekritīšu šim
es jau teicu, pārāk Tev te meitenes atrunā. Puisis novērtēs, iešauj 100g un meties dejā

Nedomā par horeogrāfiju un neieplāno visu pārāk. Jo vairāk plānosi, jo stīvāks viss pasākums būs. Uzvelc kaut ko, kas tev pašai liek justies skaistai un pārliecinātai, ja vajag drosmei nedaudz "iešauj" ( vēlams tā, lai nesāc zaudēt līdzsvaru) un laid tik vaļā. Grūtākais ir sākt, jo vairāk iejutīsies jo vieglāk viss aizies. ;-)
27.01.2017 00:34 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Es esmu dejojusi , arī sākumā trenējos pie spoguļa,bet nu tas bija kautkas krimināls un ilgu laiku nevarēju saņemties vispār dejot,jo likas,ka dejoju es kā nilzirgs :-D. Un tad bij man tāds erotiski rotaļīgs noskaņojums vienu dienu un sāku dejot savam draugam, sākumā bik kautrējos,bet kad redzēju,ka viņam tas patīk,sāku vairāk atraisīties un kustības nebija vairs tik stīvas,bet vairāk tādas brīvas,liegas. :-)
27.01.2017 00:46 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Es vienkarsi meginatu sevi noskanot pie konkreetam dziesmaam un iejustos tajaas. Ieteiktu def lepard pour some sugar on me, massive attack - angel, teardrop , joe cocker you can leave your hat on...;) pie sim domaajams ritms pats ieies no sevis .galvenais nebaidies eksperimentet ar savu kermeni..pamegini pie spogula saakumaa paris reizu gan jau nav tik traki;)
27.01.2017 05:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits