Sveikas! (l) Varbūt nepamanīju, bet likās, ka nav beztēma. Aiz loga tik, tik skaists laiciņš, es arī jau drīz došos ārā, un tad jau pa visādiem darbiņiem :)
čau, es jau kuro dienu domāju par to, ka gribu gaišus matus, nu blondus gandrīz, bettt... man ir gandrīz melni, matiem tas būs ļoti sāpīgs pārdzīvojums, un ja nu tomēr nepiestāvēs, nevarēšu pārdzīvot :D
JD, ja uz Palladium, tad tur sarkaniem, bold burtiem rakstīts:
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
Otrdien frizēties, ak, kā gaiduu (l) Pēc iilgiem laikiem pamainīšu matu krāsu uz mazliet tumšāku- medus blonds. Tā kā man no dabas ir gandrīz balti mati, nu ļoti blondi, tad tas būs kas interesants :)
Meralle, drosmīgs solis. :D Es kā tumšmate arī citreiz iedomājos par gaišiem matiem, vairāk tiem pelēcīgajiem ombre jeb balayage. Bet man doma, ka nepiestāvēs, biedē vairāk par sabojātajiem matiem. Kaut gan jocīgi, jo esmu mammas kopija, bet es tumšmate, viņa -blonda, un abām piestāv esošā matu krāsa.
KristīnA!, jāzina, uz ko gribi nodot :) Es ieteiktu paskatīties viņu mājas lapā analīžu veidu un piefiksēt kodu :) Bet, jā, nosūtījumu (cik atceros) nevajag, ģimenes ārstu nosauksi un viņai atbildes aizsūtīs :)
KristīnA! Atkarigs kadas analizes, ieteiktu caur gimenes arstu, vins iedod nosutijumu , attiecigi tev tas neizmaksas neko, ja vien tas nav analizes pa maksu - D vitamins, hormoni, utt.
Ai! Labi! Tad jāiet no otra gala...jāmeklē normālu ģimenes ārstu. Atradu vispārìgo veselìbas stāvokļa novërtējumu,bet nu 54 €. Tas ir ok? It kā jau daudz ko pārbauda un ja ņemtu atsevišķi,tad jau dārgāk sanāktu vai ne?(t)
Labvakar! Nopirku beidzot ziemas zābakus, pat ar 50% atlaidi un bija mans izmērs.(l) Laikoju un jau viena sieviete jautāja vai pirkšu, jo arī gribēja tādus. Vienīgais nekur neredzēju smukus mēteļus, tādas kā parkas mani neinteresē, bet gan auduma mēteļi. Vakarnakt cīnijos ar bezmiegu un šovakar iedzēru sidriņu, jau tagad velk uz miedziņu.|-):-D