Sveikas meitenes! Nāku pie Jums pēc padoma! Esmu šķīrusies no drauga 5 mēnešus, un visu šo laiku dzīvoju bez jebkādām saistībám, taču vienu vakaru nolēmu atpūsties un ar draudzenēm devos uz klubu atpūsties un izdejoties, tas man palīdz aizmirsties un iziet no ikdienas rutīnas! Taču sanāca tā, ka ar vienu man pazīstamu vīrieti dejojām, kokteilis pēc kokteiļa, un padevos vājuma mirklim, līdz devos viņam līdz uz dzīvokli, un pašas jau saprotat padevos viņa valdzinājumam! Sapratu ka tas bija vienas nakts sakars! Pēc laiciņa sapratu ka nav kas labi un devos nodot analīzes lai noskaidrotu vai gadījumā nav iestājusies grūtniecība. Atbilde būs rīt taču manī ir nemiera gariņš, esmu knapi uz nervu sabrukuma robežas! Ja nu esmu stāvoklī? Man to viņam pateikt vai neko neteikt un veikt abortu? Nevajag mani nosodīt par tik pēkšņu aborta lēmumu, taču nevaru atľauties bērnu vēl! Pati studēju un dzīvoju pie vecākiem vēl kamēr man viss dzīvē nokārtosies! Lūdzu bez pārmetumiem, pašai jau tā ir morālas mokas! Lūdzu dodiet man padomu!