Katya, neuzskatu, ka vaina sevī jāmeklē, kā minēji vienā no saviem komentāriem, jo ne jau viens cilvēks var mainīt visu valsti kopumā. Atklāti sakot, nekad neesmu bijusi savas dzimtenes patriote, bet pirms gadiem 10 tiesām viss bija daudz labāk, nekā pašlaik. Ir daudz veidu, kā pašam izdomāt, kā labāk dzīvot. Arī Latvijā. Izmēģināju dažādus, taču tomer dzimtene burtiski spieda aizbraukt, pamest savas bērnības mājas un sākt dzīvi citur. Kamēr dzīvoju Latvijā, draugs brauca uz Norvēģiju pelnīt ik pa pāris mēnešiem, un, tiešām - dzīvojām labi. Bet arī tikai tāpēc, ka dzīvojām no viņa algas, jo mana, šeit Latvijā, bija vienkārši smieklīga, salīdzinoši ar viņa, kura bija vismaz 10 reizes lielāka. Līdz ar to, viss bija labi. Bet, pirms tam, kad dzīvojām Latvijā abi un bija laiks, kad strādāja tikai viņš, bija šausmīgs. Protams, izglītība ir svarīga, utt, bet ar visu to nespējām izdzīvot. Daži mēneši likās vienkārši šausmīgi un dažreiz galus vispār nebija iespējams savilkt. Nesaku, ka vaina ir valstij vai cilvēkiem, bet gan tajos, kas šo valsti pārvalda. Jo, diemžēl, citās valstīs strādā uz pusi mazāk un saņem vismaz 5 reizes lielāku algu. Nesūdzos, tagad mana dzīve ir lieliska un tiesām dzīvoju attiecīgi tam, kā vienmēr esmu vēlējusies dzīvot, man pietiek visam - dārgam auto, mājai un sev, protams, tas nenosaka laimi, bet tomēr kaut kadu statusu un ērtības sajūtu tas dod. Nez, vai Latvijā dzīvojot tas jebkad notiktu, ja katru gadu ar jauniem nodokļiem un visu pārējo, cilvēku vienkārši cenšas Iznīcināt. Plāni ir lieli un daudzas no lietām esmu sasniegusi un sasniegšu par spīti visam, jo ir spēcīgs raksturs un motivācija, bet nezinu vai jebkad dzīvē tas notiks Latvijā. Pašlaik domājam braukt un turpmāko dzīvi pavadīt Arābu emirātos. Protams, ir skumjas pēc mājām, bet nezinu, vai tas ir iemesls, lai atgrieztos majās, kurās, patiesībā, tevi negaida.... Bet, šis ir subjektīvs viedoklis un saprotu tos, kuri nekad nepamestu Latviju, lielās mīlestības dēļ pret to. Bet, atklāti sakot, mes jau nekad nezinām, kur nonāksim, dažādu apstākļu spiesti. Ja situācija jebkad dzīvē uzlabosies, noteikti atgriezīšos!