Es arī gaidu fizioterapiju un ārstniecisko vingrošanu baseinā, darsonvalizāciju, amplipulsu. Man arī ļoti daudz ir teikuši, ka ir sasprindzinājums apkakles zonā un sprandā. Rehabilitologs bez rentgena pateica, ka ir spondiloze un es minēju arī par disku trūci, jo kādreiz lecot ūdenī no augstumā, sasitu galvu, kur varēja traumēt arī mugurkaulu + arī uz skolu gāju ar kājām 15 min un vienmēr bija jāstiepj smaga soma. Tracināja, ka piemēram dažos priekšmetos stiep uz skolu smago mācību grāmatu, bet stundā to nemaz neatver vaļā.
Man bija divi labi masieri, kas ar 10 reizēm uzlaboja pašsajūtu, arī minēja par trigeriem, no kuriem izdevās atbrīvoties, bet tā nav procedūra, ko jāveic vienreiz dzīvē un problēmas vairs nekad nebūs. Katram, kurš kaut reizi ir bijis pie neirologa, masāžām, fizioterapeita, iesaku izglītot sevi šajā jomā un regulāri izmantot rehabilitācijas iespējas, jo stresam uzkrājoties, problēmas radīsies no jauna, tāpēc jāzina kā sev vislabāk palīdzēt. Plus mazkustīgs dzīvesveids vienmēr novedīs pie šīm problēmām.