Iespēju zeme var būt jebkur, ja galva strādā. Arī tajā pašā UK ir paziņas, kas dzīvo ļoti labi un ir tādi, kas nīd, ka nevar darbu atrast, arī ar lielajiem pabalstiem nepietiek un kuļās tur tāpat, kā mūsu minimālās algas pelnītāji šeit. Tas ir atkarīgs no domāšanas veida. Ir jābūt mērķtiecīgam un ar spēju izvērtēt prioritātes, lai kaut ko sasniegtu.
Tiesa, Latvija ir bēda. Bet tas nav tikai valdības nopelns. Mēs esam postpadomju valsts un vairumam cilvēku ir padomju domāšana. Nodokļus nemaksāsim, bet pabalstus prasīsim. A par kādu naudu, mīļie? No kurienes mums budžets? Es maksāju nodokļus, vēl daži maksā, vairums nemaksā. Lamājas, ka mums nodrošinājuma nav, bet kur tam rasties, ja egoisms iet pa priekšu kopējai izaugsmei? Kāda tauta, tāda valdība. Izmetīsim šos, nomainīsim ar šajā diskusijā zinošajām, kā valsti jāvada un nekas nemainīsies, jo te dažas saka, ka nodokļus citai valstij maksā (Lai pārbauda, uzņēmums, kam fiziska LV filiāle ir, maksā tepat), un, ja tādus priekšā palaidīs, tas pats egoisms arī strādās.
Kamēr mums nebūs cilvēku, kas ir gatavi legāli, juridiski mainīt sistēmu, te iespēju zeme būs retajiem. Es esmu paēdusi, es spēju apmaksāt bezmaksas bērnu medicīnu. Dzīvot Latvijā ir dārgs hobijs, bet tikai 50% pie tā ir vainīga valdība. Otri 50 ir mūsu egoistiskā un stulbā tauta, kas sāks maksāt nodokļus, kad redzēs atdevi. Ja nodokļus maksā 20% strādājošo, no kā to atdevi dabūt?
Nu kāda velna pēc es maksāju 300eur ceļa nodokli gadā, ja man mašinai ik gadu tad riepas ir jāremontē, tad atsaites, tad sliekšņi un vēl kas.. un visi mehāniķi kā viens saka, ka tas ir pateicoties Latvijas superīgajiem ceļiem.
Ar ko Tu brauc? Man Citroen C3 2005 gada metināts nav ne reizi. Atsaites un viss pārējais - mehi no Tevis slauc balstoties uz stereotipu un Tu, kā dura, maksā. Pēc nodokļa secinot, brauc ar lielmotoru, jo Citroen ceļa nodoklis nav pat 50€, man opelim bija 74 (Tas ar 1.8 benzīnu) un nekādas atsaites ne tam ne otram nebija jāmaina. Pirms tam Mazdai mainīju. Tur apakšā savs stāsts, bet šitā "metināšana un atsaites, jo mehs teica" norāda uz to, ka kāda ir slaucama aita. Dārgs ceļa nodoklis ir lielmotoriem. Atsaites uz mūsu ceļiem :D Vēl laikos, kad es ar šrotiem braucu, es tikai vienu reizi tās mainīju. Ja kādai liekas, ka viss ir slikti un mehi tā teica, cieniet mehus - viņi atrada sev iespēju zemi.
Ja dievs nav devis, biezpiens arī neiedos.