Ja nav attiecību ar otras puses mammu

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Ikdienā dzīvojam atsevišķi, taču brīvdienas pavadam kopā ar viņa mammu laukos. Mums abām nav izveidojušās attiecības tieši viņas attieksmes un rīcības dēļ. Sākot no balss pacelšanas, beidzot ar pazemojošām frāzēm bez iemesla, ja neskaita to, ka “es esmu sieviete, kas ir šajā pasaulē, lai visu viņai atņemtu, nozagtu un sabojātu viņas dēlam dzīvi, izpostītu to.” Viņasprāt, uz šīs pasaules neviena nebūs gana laba. Tikai viņa. Jāsaka, ka viņa ir pateikusi gana daudz, par daudz, lai spētu to tā vienkārši aizmirst. Šobrīd ir panākts tik daudz, ka viņa vairs neatļaujas mani aizskart ar vārdiem. Viņai dēls ir vienīgais, kas viņai ir. Es to lieliski apzinos. Ņemot vērā to, ka viņa dzīvo viena laukos, tad pavisam loģiski, ka brīvdienas pavadām ar viņu, taču mani tas nogurdina. Pavadīt brīvdienas klusējot, vien komunicējot ar draugu un arī ļoti minimāli, jo mūsu sarunas tiek noklausītas. Nosēžot pie viena galda ne vārda nepasakot un ik brīdi redzot viņas nicinošo sejas izteiksmi... Es nespēju ar smaidu sejā ar viņu uzsākt komunikāciju, ne arī ko kopā pasākt, jo joprojām atceros visu, ko viņa ir pateikusi. Kad varētu it kā palīdzēt atceros, kā viņa kliedza uz mani "Man nav vajadzīga tā tava palīdzēšana" un manas rokas nolaižas. Es nespēju viņai piedot. Un tas mani grauž katru reizi kā viņu ieraugu. It kā šobrīd viņa neko tāāāādu nedara, bet ieraugot viņas nopietno seju es visu atceros kā vakardien.
Un tomēr viņa ir viņa mamma. Es nevaru un negrasos aizliegt viņam braukt brīvdienās uz laukiem, bet vienmēr atrodoties tur es jūtos nogurusi un nomākta. Kāds ir risinājums šai situācijai? Es apzinos, ka mēs nekad nebūsim draudzenes, taču, lai kas arī notiktu, mums nāksies satikties un būt kopā. Nebraukt un vienmēr pavadīt brīvdienas atsevišķi, vienai dzīvoklī? Vai tā būs labāk?
28.12.2016 12:58 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
dr567309
Tev gan traki, ka tādi štrunti krīt uz nerviem. :D Vien maz kāsīt? ;-)
29.12.2016 17:11 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Uj nē, paldies! Nepīpēju! 8-) IMHO, vienkārši patizls teiciens! :-D
29.12.2016 17:29 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
dr567309
Es jau tik smejos. :D Ņemšu vērā šo foruma modes tendenci. :D
29.12.2016 17:38 |

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Tas jau sen zinams, kad visas lielas bljavejas par skjirsanos butu "izskjirusas" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
29.12.2016 17:52 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Man ar patiesībā izbrīna visi tie "es jau sen būtu izšķīrusies", "pamet tak viņu", "kas tas par vīrieti" utt. Autore patiesībā tikai 1 traucēkli ir minējusi.. tās ir attiecības ar vīrieša māti. Gan viņas, gan vīrieša. Pietam, minēja, ka visādi citādi viņi ir harmonisks pāris un citā ziņā viss ir ok. Cilvēki kopā 2 gadus - nu ganjau, ka tas vīrietis ir pietiekami labs, ja, neskatoties uz situāciju, autore tomēr ar viņu paliek kopā?
Lika nedaudz aizdomāties kādas te vērtības ir lielākajai daļai. Katram ir savs ideāls, savs stāsts attiecībām apakšā.
29.12.2016 18:00 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Ej tu nost... Viņš sēdēja un nodūris acis klusēja, kamēr viņa māte tevi presēja??? Nopietni? A tai mirklī neienāca prātā, ka vajag tai lupatai(draugam, ne mātei) uzšaut pa muti un nekad tai mājā vairs neatgriezties?
Te tak galīgi problēma nav vīrenē, bet gan tajā, ka puisītim vieta ir zem mātes brunčiem.
Un katras brīvdienas pavadīt lauku mājās, kurās tevi negaida un iespējams klusībā ienīst- cilvēk, tev rakstura nav? savas dzīves nav?
29.12.2016 18:40 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ej tu nost... Viņš sēdēja un nodūris acis klusēja, kamēr viņa māte tevi presēja??? Nopietni? A tai mirklī neienāca prātā, ka vajag tai lupatai(draugam, ne mātei) uzšaut pa muti un nekad tai mājā vairs neatgriezties?
taja mirkli vajadzeja vienkarsi aiziet. Tagad viss esi kajslaukis... ;-)
29.12.2016 18:41 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tacu teksti ka zalite ir laba , jo alko un tabaka sliktaka ir tira narkomanu valoda!!!!!!!!!!!! Lets aizstavibas gajiens!
un SLIKTS IR
Zalite, benzins, alko, tabaka, rupnieciba un etc. :-P
29.12.2016 18:43 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Ne tikai pamestu, bet esmu pametusi. Katrā cilvēkā ir kaut kas labs, un arī kaut kas slikts. Jautājums ir, vai ar to var sadzīvot un vai ir vērts. Jā, es pametu puisi, jo nevarēju sadzīvot ar viņa šizo māti, un arī māsiņa ir man pilnīgi nesaprotams cilvēks. Protams, ja pilnīgi norobežojas un satiekas 1x gadā Ziemassvētkos, to var paciest, bet parasti ar ģimeni ir diezgan tuvas attiecības, un otrai pusei ar viņiem jāsadzīvo.
29.12.2016 19:19 |

Reitings 243
Es uzskatu, kad tas kuras te bljauj par ko tadu, kad jaskjiras, ta itka viens un gatavs, tam dzive nostadis prieksa tadu situaciju un tad vares pat ne aci nepamirkskjinot aiziet un vot tad varat dot tadus padomus! Otrs, mes nemaz nezinam, neesam bijusas klat kapec ta notiek, ne mes zinam autori, ne mati, ne to draugu, nezinam!
29.12.2016 19:50 |

Reitings 243
Es vispar nevaru iedomaties ka tas var but, ja tevi ta mate noliek un autore atkal un atkal tur brauc, nopietni? Kurs vispar normals cilveks pectam veletos tur atgriesties, kkas neizskaidrojams, kapec ta? kapec tu autore turpinaji un turpini braukt?
29.12.2016 19:53 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jonce
Bet varbūt tu varēji aizdomāties, ka cilvēki runā pēc pieredzes? Es runāju. Un joprojām uzskatu, ka tur nekas nav kārtībā.
29.12.2016 20:01 |

Reitings 190
Reģ: 05.12.2016
Kāpēc lai tur brauktu atkal un atkal? Manas domas tādas, ka ja grib būt ar vīrieti kopā, tad arī piecieš braukšanu līdzi. Kaut vai tāpēc, ka ja būs klāt, vismaz zinās, par ko viņai brauc augumā. Jo ja viņš paliks ar savu māti, tad piebāzīs galvu ar visu ko.. Nu, mana teorija tikai.
29.12.2016 20:05 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
kuras te bljauj par ko tadu, kad jaskjiras

ai, tikai nevajag... ko pati teiktu, ja vecis tā sēdētu pašai blakus un klusētu kā ūdeni mutē ieņēmis? tu pēc tā vēl uz viņu kā uz savu veci skatītos?
29.12.2016 20:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Es esmu tādā situācijā, ka mana vīramāte mani neiredz, un tas nav nekāds noslēpums. Ar vīru esmu kopā, jo viņš nesēž pie galda un neklausās, kad viņa atļaujas pateikt kaut ko manā virzienā, vai neliek tur braukt un ik brīvdienas paciest viņas klātbutni.
Mēs aizbraucam pāris reizes gadā un, ja man negribas vai kundze ir pamanījusies pāršaut par strīpu, es nemaz pie vīra vecākiem nebraucu. Palieku pie saviem, kamēr vīrs aizbrauc uz īsu brīdi pieklājības vizītē.
Ja situācija būtu tāda, ka vīrs liktu man pie viņas braukt ciemos un klausīties apvainojumus, tad, jā, mēs nebūtu kopā. Jo uzskatu, ka man nav jābūt kopā ar cilvēku, kuram neesmu pietiekami dārga. Memmes dēliņš man nav vajadzīgs.
29.12.2016 21:42 |

10 gadi
Reitings 13809
Un noteikti neapsvērtu pat tādu ideju, kā dzīvot 100 m attālumā no cilvēka, kas mani neiredz. Laikam pat uz citu pilsētu pārvāktos, lai nav tuvumā.
29.12.2016 21:44 |

10 gadi
Reitings 13809
Atvainojos par kļūdām, šodien esmu dikti nogurusi, neredzu burtus :D
29.12.2016 21:44 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Cilvēki kopā 2 gadus - nu ganjau, ka tas vīrietis ir pietiekami labs, ja, neskatoties uz situāciju, autore tomēr ar viņu paliek kopā?
Lika nedaudz aizdomāties kādas te vērtības ir lielākajai daļai. Katram ir savs ideāls, savs stāsts attiecībām apakšā.

dr567309, daudzas sievietes nodzīvo arī desmit gadus kopā ar vīrieti, kas viņu sit un tas nenozīmē, ka "tas vīrietis ir pietiekami labs". Ja viņi turpina šīs attiecības, piedzims bērni, vīramāte savu attieksmi nemainīs, vai tev tiešām šķiet normāli, ka bērniem būs jāskatās, kā pret viņu māti izturas vecmamma? Un, kā viņu tēvs to pieļauj un neko pretī nesaka?
29.12.2016 22:32 |

10 gadi
Reitings 178
Reģ: 14.05.2013
traki gan, es gan butu pateikusi visu,ko es par vinju domaju (par drauga mammu), ja vinja man ta atljautos apsaukat vai kliegt uz mani :-D
man drauga mamma ari nepatik, bet par laimi mes dzivojam cita valsti un mums nenakas biezhi pie vinjas braukt
vai es vinjai patiku vai ne-tas mani galigi neinterese, ne jau vinjai ar mani ir jadzivo
29.12.2016 23:11 |

Reitings 243
Ne visas kuras te kliedz, kad japamet, ir tada pieredze, tpc ludzu nevajag, lielakas bljavejas ir vienkarsi sava prata iztelojusas, kad es jau nu daritu, es jau nu sevi cienu un milu,he, tas kad cilveks tagad neskjiras, tas nenozime, kad vinja sevi neciena un nemil, isti nesaprotu, ka jus vispar varat but kopa ar cilveku, jo nu 100% ne vienmer ir tas saldais posms, bet ari ir grutais kads posms, tad varbut jums ar jaskjiras, jo nut tomer jus taak sevi cienat un milat un jus ir tikai janesa uz rokam un savadak nevar.
30.12.2016 13:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits