pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Ha ha, caloo, varbūt otrādi - ja tu zini, ka meitene lieto alkoholu un visu ko citu, tad nav ko uzsākt attiecības ar cilvēku tādu? ;)
27.12.2016 14:56 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Un tie, kas pīpē ir jaukāki un priecīgāki cilvēki, nevemj Vecrīgas stūros un netaisa scēnas.

Labs arguments. :D
27.12.2016 14:56 |

Reitings 7682
Es laikam vnk esmu vecmodiga..man visas tas apreibinosas un nomierinosas vielas liekas nu tada huinja.
27.12.2016 15:07 |

Reitings 7682
Jaa dr..ta bija mana tema. Tas ir pipec. Laikam dzivoju ar klapem uz acim ja tikai tagad ro visu saku pamanit. Itka apkart normala sabiedriba, bet visi ar skeletiem skapi.
27.12.2016 15:09 |

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
kaa tev neiet :D nu jau bijushais alkoholikjis, tagad narkomaane draudzene... :D ka tik ar pashu kaut kas nav kaartiibaa, ja jau taadus ''elementus'' pie sevis pievelc :D :D
27.12.2016 15:12 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Hmm, man laikam vienīgajai šķiet dīvaini tas, ka tik daudzas to pieņem par normu (t) Nezinu, ko darītu, bet visticamāk man ar tādu draudzeni vienkārši nebūtu pa ceļam |-)
27.12.2016 15:17 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
Beibe Marta - izrādās, ka nevis skeleti, bet zālīte skapī :D
27.12.2016 15:17 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Vēlme reizi nedēļā vai divās uzpīpēt ir tas pats, kas tik pat bieži izdzert vīna glāzi. Un par to sabiedrība nešausminās. Kad katru vakaru gribas, tad tāpat kā ar ikvakara vīna glāzi, balanss jau tiek izjaukts. Ja man būtu vēlme reizi nedēļā apreibt, tad varbūt arī dotu priekšroku zālītei tā iemesla dēļ, ka pēc tam nav seku, jo man pēc vīna glāzes nākošajā dienā sāp galva, ar marihuānu tā nav bijis. Latvijā gan bail kaut reizi to lietot.
27.12.2016 15:21 |

Reitings 5497
Es arī uzskatu, ka zālîte saprāta robežās nav slikta, pat laba. Man pilnīgi noteikti šķiet, ka zālīte ir mazāk kaitîga par alkoholu. Jebkurā gadījumā, es vairāk baidītos un uztrauktos par draudzeni alkoholiķi, nekā draudzeni zālîtes pīpētāju.
Alkohols tev neliekas hu..a?
27.12.2016 15:22 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
dr567309
Es pieļauju, ka var būt visādi cilvēki. :) Personīgi es neielaistos nopietnās attiecībās ar meiteni, kura lieto narkotikas, vai ja pamanītu, ka viņa vispār ir nosliece nekontrolēt sevi. Man tas vnk šķiet galīgi garām. Beibe.Marta raksta, ka draudzenes vīrs ir kategoriski pret un es ļooooti šaubos, ka pirms kāzām viņa par vīra nostāju nezināja. bet tagad sanāk, ka zāle viņai ir svarīgāka par vīru, nu tā obrozna govorja. :)
MissMia
Jā, tas jau vienmēr ir individuāls jautājums. Man tikai nešķiet pareizi saiet kopā un tad mēģināt otru pārtaisīt - lai tā būtu atraušana no pokera, vai no zāles mēnešareizes. :D
Bet, ja reiz saiet kopā un vēl abi uzņemas atbildību par bērnu, tad tomēr jātur sevi rāmjos un nevar izlaisties. Tā ka vīram ir visas tiesības viņu no panckām izlamāt. :D :D
27.12.2016 15:24 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Caloo, Man nešķiet pareizi ne mēģināt otru pārveidot esot attiecībās, ne nerespektēt otra nostāju, viedokli. Bet ja nu tā ir izvērsies, tad jāmeklē kompromiss nevis vienkārši otru nolamāt un viss, jo tās nav narkotikas, kas tiešām atstāj negatīvas sekas. Bet kā jau teicu - tās ir viņu attiecības, un pašiem ar to jātiek galā.
Es nesaprotu kādēļ Beibe.Marta lien viņu attiecībās. Vai nu samierinies, ka draudzenei patīk tā zālīte, vai arī vairs ar viņu nekontaktējies. Ja jau cilvēks ir sakarīgs un līdz šim bijāt draudzenes, tad nesaprotu, kā tevi tas ietekmē, ka pa laikam viņai ir vēlme pastiept roku pēc tās zālītes.
27.12.2016 15:37 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Es agrāk gribēju pamēģināt, bet tā arī nesanāca. Tad kaut kur izlasīju, ka dažos gadījumos zālīte it kā izraisījusi šizofrēniju un secināju, ka ja ir pat 0,00001% iespēja, ka kas tāds varētu notikt, es ar savu jau tā vājo nervu sistēmu neriskēšu :-D (nesaku, ka ticu tam, bet pārbaudīt uz sevis arī nevēlos)
Bet daudz vairāk lasīts par medicīniskās marihuānas ārstnieciskajām īpašībām, tāpēc atbalstu tās lietošanu smagu slimību gadījumā.
27.12.2016 15:55 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
MissMia
Es gan neredzu, kur Beibe.Marta līstu draudzenes attiecības. Viņa vnk brīnas, par to, ka druška, kā izrādās aizraujas ar tādām lietām. Nav jau tā, ka viņa mācītu vīram, kas jādara utt.?
Pārvērtēt savas attiecības ar draudzeni pēc tādiem atklājumiem arī šķiet tikai normāli.
27.12.2016 16:02 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Caloo, nu labi, varbūt ne gluži burtiski lien attiecībās un spriež ko nu vieņiem darīt, bet nu kaut kādā mērā lien viņu attiecībās gan.
Pārvērtēt attiecības viņai protams ir tiesības, jo katram ir savas normas, kas pieņemami, kas nē. Bet tik un tā nesaprotu, kā šis atklājums ietekmē viņu, lai pēkšņi būtu jāapsver doma vairs ar šo cilvēku nedraudzēties. Es tiešām nespēju saskatīt kas tur ir tik šausmīgs, ka par to būtu tā jāspriedelē.
27.12.2016 16:23 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
pípét parastás cigaretes pacinju diená arí ir atkaríba, kas pietam, bojá veselíbu! vai tevi neuztrauc, káda smékjéjosha draudzene?
reizi nedéljá/divás uzpípét záli, manuprát ir pat labák neká pielieties ar viskiju....
(pati smékjéjusi záli esmu 1 reizi dzívé)
27.12.2016 16:25 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Nu, es arī nebūtu sajūsmā, ja uzzinātu, ka mans draugs pīpētu. Vēl jo vairāk, ja tas būtu vīrs, ar kuru, pirms precētos, apspriestos un uzzinātu viņa viedokli šajā jautājumā. Man laikam arī nebūtu īsti pa ceļam ar zāles pīpētāju kā savu otro pusi, īsti tur pat nebūtu jautājums par zāles pīpēšanas kaitīgumu/nekaitīgumu, bet par attieksmi kopumā pret apreibināšanos. Bet draudzene var pīpēt, cik uziet, līdz tas neietekmē mūsu draudzību- nav katru reizi sapīpējusies, kad satiekamies.
Laikam arī piederu pie vecmodīgo cilvēku grupiņas, kas neuzskata zāles pīpēšanu par kaut ko ok.
27.12.2016 16:34 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013

Nav ko lieku piebilst. Katrs savas izvēles izdara pats, nav ko līst citu cilvēku dzīvē un šokēties - ka nu no viņas es ko tādu negaidīju. Ja tev tā nezināšana līdz šim netraucēja kontaktēties ar šo draudzeni, tad kāpēc tagad pēkšņi traucē? Viņa neko nav mainījusi, vienīgais,kas ir mainījis, ir fakts, ka tu zini šo lietu, un ja tev tas traucē, acīmredzot nevis tev būtu jāšokējas, bet tai draudzenei par to, cik aprobežoti cilvēki ir viņai apkārt.
27.12.2016 16:40 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tad kad dzirdu, ka cilvēki sapīpējas pašaudzēto mantu un tad pie stūres sēžas un brauc uz 180 Km/h tur kur ir 50km/h ierobežojums, man tomēr liek domāt, ka galīgi nevainīga tā manta nav.
Lai katrs lieto ko grib, alko, zāli, cigaretes, utt. galvenais darīt to drošos apstākļos.
27.12.2016 16:47 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
The immediate effects of taking marijuana include rapid heart beat, disorientation, lack of physical coordination, often followed by depression or sleepiness. Some users suffer panic attacks or anxiety.
But the problem does not end there. According to scientific studies, the active ingredient in cannabis, THC, remains in the body for weeks or even months.
Marijuana smoke contains 50% to 70% more cancer-causing substances than tobacco smoke. One major research study reported that a single cannabis joint could cause as much damage to the lungs as up to five regular cigarettes smoked one after another. 4 Long-time joint smokers often suffer from bronchitis, an inflammation of the respiratory tract.
The drug can affect more than your physical health. Studies in Australia in 2008 linked years of heavy marijuana use to brain abnormalities. This is backed up by earlier research on the long-term effects of marijuana, which indicate changes in the brain similar to those caused by long-term abuse of other major drugs. And a number of studies have shown a connection between continued marijuana use and psychosis.
Marijuana can change the structure of sperm cells, deforming them.
Thus even small amounts of marijuana can cause temporary sterility in men.28 Marijuana use can also disrupt a woman’s menstrual cycle.29
Studies show that the mental functions of people who have smoked a lot of marijuana tend to be diminished. The THC in cannabis disrupts nerve cells in the brain, affecting memory.30
Cannabis is one of the few drugs that causes abnormal cell division, which leads to severe hereditary defects. A pregnant woman who regularly smokes marijuana or hashish may give birth prematurely to an undersized, underweight baby. Over the last 10 years many children of marijuana users have been born with reduced initiative and lessened abilities to concentrate and pursue life goals.31 Studies also suggest that prenatal (before birth) use of the drug may result in birth defects, mental abnormalities and increased risk of leukemia (cancer of the bone marrow) in children.31
27.12.2016 16:49 |

Reitings 7682
a draudzenes vīrs ir kategoriski pret un es ļooooti šaubos, ka pirms kāzām viņa par vīra nostāju nezināja. bet tagad sanāk, ka zāle viņai ir svarīgāka par vīru, nu tā obrozna govorj

Viņa to dara pēdējo pusgadu, vīrs salīdznoši nesen tikai uzzināja. Sākusi jo stress ar bēbi, saspringums attiecībās.
Lindaa
Nemaz nesac, ar mani viss ir kārtībā. Vienkārši kartējais pierādījums tam, ka otru nav iespējams pilnībā iepazīt kaut esat draugi garus, garus gadus. Un visi jau nevar nodzīvot mūžu esot labiņi un kārtīgi.
27.12.2016 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits