Lai vai ko es kādreiz krātu savai meitai izglītībai, ja viņai kaut kas tāds - kā rētas - traucētu dzīvot, es noteikti atbalstītu, jo man būtu svarīgi, lai viņa ir laimīga IKDIENĀ, nevis, ka visu laiku viņai jāmocas kompleksos. Tas ir nežēlīgi un egoistiski - ja vecāks var palīdzēt, bet nepalīdz un pilnīgi neņem galvā bērna viedokli.
Es saprotu, ka Tu viņai visu mūžu būsi bērns, bet IR jārespektē bērna viedoklis, tikai tā var izaudzināt normālu pieaugušo ar pašcieņu un bez mazvērtības kompleksiem.
Vēl jo vairāk, - ja negadījums noticis bērnībā, es kā mamma jūtos atbildīga par visu, kas ar manu bērnu notiek, un, ja viņai kāda iemesla dēļ rodas rētas, kas piedevām traucē dzīvot, tad es uzskatītu par savu PIENĀKUMU veikt nepieciešamās operācijas vai procedūras utt, lai rētas mazinātu. Jo bērns tak līdz 18 gadiem manā ATBILDĪBĀ - viss, ne jau tikai izglītība vai manis iedomātie mērķi bērnam.
Patiesībā es Tev ieteiktu paanalizēt savas mātes raksturu un iemeslus, kāpēc tēvs vairs nav ar jums. Viņa izklausās egoistiska un tāda, kas neņem vērā citu viedokļus un ignorē citu jūtas.