Labs vakars ! :) Studiju ietvaros man ir uzdots uzdevums savākt pietiekami daudz cilvēku skatījumu pašas izveidotam blogam "Do it yourself" - http://diyblogy.blogspot.com Domāju, ka DIY paticējām varētu blogs arī patikt.. :) Ja nav vēlmes blogu skatīties var droši to nedarīt, man ir tikai nepieciešams tas viens klikšķis uz linka un skatījums būs jau ieskaitīts ! :) Paldies liels ja uzspiedi uz linka ! (l)
Maksimāli bezpersonīgi, izskatās,ka no google paķertas bildes samestas visas vienā čupā. Pat skatoties pie iedaļām, ir attēli,kas tā kā īsti neattiecas uz iedaļu.Kādā sakarā pie dream catcher ir kaut kādi podiņi un lampas?(t)
Šādam blogam saskatītu jēgu, ja pati būtu visas šīs idejas izveidojusi. Man ir ērtāk ieiet Pinterest'ā un ierakstīt atslēgas vārdu, nekā meklēt pa tavām limitētajām sadaļām tos diy. Ja drīkst jautāt, tad kāda priekšmeta ietvaros ir jāsavāk klikšķu skaits?
Liels paldies par viedokļiem ! Ņemšu vērā ! Un jā, aizmirsu piebilst, ka meklēju idejas internetā, pati nevienu no saviem gara darbiem neesmu fočējusi jo neizskatītos pārāk skaisti .. :D Lai nu kā, PALDIES, ka apskatijāties un izteicāt viedokli ! :))
Traucē, ka Tēmas latviski, pārējais angliski. Nepatīk, ka dažas tēmas sākas ar lielo burtu, citas ar mazo. Baigais ķep - ļep. Cerams, ka vērtēstiks arī pats blogs ne tikai savāktais klikšķu skaits.