Man sekss ir aptuveni 4-8x mēnesī atkarīgā no noslodzes. Sekss aizņem aptuveni 4 stundas.
Seksa struktūra ir aptuveni šāda:
Aptuveni stundu ir prelūdija. Prelūdijā ir sadalīta trīs daļās - vispārīgā ķermeņa masāža, pettings un orālais sekss.
Pēc tam sākās klasiskais sekss. Pirmā partija iet aptuveni 30 minūtes, kuru es kombinēju ar orālo seksu un petingu. Attiecīgi notiek klasiskais sekss, kad es jūtu, ka varētu drīzumā beigt, tad pārtraucu seksu un turpinu meiteni uzbudināt ar petingu un orālo seksu. Pēc tam, kad es beidzu (aptuveni pēc 30min), mēs guļam kādas 10 minūtes apskāvušies un atpūšamies.
Pēc tam ir sarunas aptuveni 15-20minūtes un tad sākās otrā partija.
Otrā partijā gaisotne mēreni pāriet no romantiskās uz dzīvniecisko. Otrajā reizē es varu ilgāk nebeigt, tādēļ seksa dinamika kļūst krietni spēcīgāka, ieslēdzās arī anālais seksu un reizēm pamainās ģeolokācija ārpus gultas. Otrajā partijā tīri sekss ilgst aptuveni 20-30min. Atpūtas rutīna paliek spēkā arī pēc otrās partijas.
Pēc tam parasti ir jau samērā vēls un mēs ejam gulēt, reizēm parunājam pirms aizmigšanas. Visbiežāk, vienu brīdi naktī es pamostos un sāku trešo partiju. Trešajā partijā man ir reāli grūti beigt, tādēļ trešā partija visbiežāk ir fiziski visnogurdinošākā pēc kura mēs abi esam pilnīgi slapji un automātiski atslēdamies pēc seksa bez atpūtas rutīnas. Trešā partija ir mana rozīnīte.
Tas arī viss, no rīta man ne pārāk patīk nodarboties ar seksu, tomēr jauna diena un daudz darāmā. Cerams, ka palīdzēja :-D