man jaunumos šis serums. bija super laba atlaide, no 33 eiro uz 13 !! Vispār ir tīri labs, bet man laikam pa agru tādiem kologēna līdzekļiem, atdevu draugam lietošanā, viņš nesūdzas :D
Mc.Queen, man šķiet, ka visi tie tonālais + konsīleri ir smagi. Man ir Clinique Beyond Perfecting un ir riktīgs špaktelis. Bildēs jau izskatās labi, bet dzīvē baigi pamanāms.
sugar, tiešām špaktelis. :D Lai gan man ir Kat von D tonālais,kas arī skaitās uz to pusi, bet tas klājās super un ir viens no labākajiem tonālajiem mantā plauktā. :)
krabis-ooo, ceru,ka Tu te parādīsies! Tu esi zinoša iHerb sūtīšanā. Tikko uztaisīju pasūtījumu ap 50 dolāriem. Kā būs tālāk? Atnāks uzaicinājums uz pastu un tur būs summa cik jāmaksā nodoklis? Cik varētu aptuveni būt par 50$ paku?
atnāks paziņojums no pasta,ka paka ir klāt un klāt būs arī kvīts par to cik jāmaksā. Vari samaksāt caur ibanku vai arī pastā, kad izņemsi paku. Man par 50euro vērtu paku bija jāmaksā ap 9 euro
pievienojos Sugar - man arī tā eļļa ar katru reizi arvien vairāk patīk! tā smarža un mīkstā āda pēc tam ir super! man ir arī lūpu balzāms - sanāk diezgan daudz smērēt viņu, bet funkcijas pilda :)
NYX HD concealer ir tikai dzeltens, to arī pamēģināšu, bet man tumšajiem lokiem, kuri ir drīzāk violeti, ieteica labāk kaut ko oranžīgu. Bet jā, UD ir "peach" konsīleris, par viņiem pat neiedomājos. Paldies!