Rīdziniece, krāna ūdens dažādās vietās garšo dažādi. Tur, kur es šobrīd dzīvoju(centrā), krāna ūdens ir dzerams, pēcgarša nav nepatīkama, bet tā ir - neteiktu, ka garšo kā no pudeles. Varbūt, ja filtrētu. Tur, kur dzīvoju agrāk (Berģi), ūdens no krāna bija ar tādu piegaršu, ka pat ēdiena pagatavošanai pirku 5L pudeles un lietoju tās, nevis vnk lēju katlā ūdeni no krāna, tur neviena no dažādu ražotāju izmēģinātajām filtrkrūzēm nelīdzēja. Ēdienam bija tā pati piegarša, kas, ja lietoju krāna ūdeni. Bet tie 5l ūdens nepaspēj sastāvēties - 0,5l aiziet brokastu kafijai (Man ir milzīga krūze, nopietni.), tad vēl kamēr noskalo vakariņām nomizotos dārzeņus (lai krāna ūdens garšu nemaitā) + ūdens katlā + vēl pāris tējas krūzes - atliek vien priecāties, ja ar tiem 5L tajā dienā pietiek, nav iespējas sastāvēties. Pat, ja pudele paliek vaļā un gribas padzerties nākamajā dienā, tas ir svaigāks un garšīgāks, kā manā mājā no krāna nāca. Ūdens, kas pēc garšas teju neatšķiras no pudeļu ūdens, ir Teikā. Ir gadījies pagaršot.
No kura krāna ņemts ūdens, kas salīdzināts Tavā ieliktajā rakstā?