Vecās zivtiņas iznirst

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Labvakar,
pieņemu, ka kāds noklikšķināja dēļ virsraksta, bet tieši tāda arī ir šī tēma.
Īsi un kodolīgi:
vai šeit ir kāda dāma, kurai vairāku gadu garumā, laiku pa laikam bijušie vīrieši mēģina atkārtoti sakomunicēt un vēlas atjaunot kontaktu?
ja šeit ir kāda, kas ir sastapusies ar šādu...pat desmit gadu ilgu fenomenu, vai esat aizdomājušās-kāpēc?
šeit nav runa par pāris mēnešu periodu, bet gan par gadiem..un..ka tie cilvēki ir pat vairāki.
24.11.2016 00:22 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Mana vecā zivs pazuda, kad uzzināja, ka esmu stāvoklī! Parasti arī pāris reizes gadā kaut ko uzrakstīja, apjautājās, bet no kopīga drauga dzirdēju, ka baigi žēlojies un stāstījis, cik labi tomēr bijis mums kopā! Pats bija vainīgs un es neticu, ka tāds cilvēks kaut ko var nožēlot - kur nu vēl mainīties.. Varu derēt, ka tagad gan par mani ir pilnībā aizmirsis, jo tagad jau ir šķīries no meitenes, kura bija pēc manis (tad, nu, tagad noteikti viņa ir īstā un vienīgā par ko viņš ļoti nožēlo).
Mani arī dažreiz pārņem nostaļģija par iepriekšējām attiecībām, taču, lai teiktu, ka viņš bija mana mūža mīlestība - nē! Mūža mīlestība noteikti nesāpina un nečakarē tevi! Ir jauki brīži, kurus atcerēties, bet kopumā tas viss bija nepatiesi un lieki! Būtu zinājusi, būtu gaidījusi savu tagadējo mīlestību! :D
24.11.2016 17:10 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Ik pa laikam liek par sevi manīt, lai gan ir pagājuši vairāki gadi, tomēr kontaktu nevēlos atjaunot. Tas cilvēks agrāk bija nozīmīga mana dzīves daļa, bet šobrīd, pavisam noteikti, viss ir mainījies un viņam vairs te nav vietas.
Es esmu domājusi kāpēc.. Man ir bijusi tāda sajūta, ka viņam ir vēlme parādīt, kur viņš ir tagad un kā viņam iet tagad, bet ne man ir interese, ne laika tādām muļķībām. :-D
24.11.2016 17:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Jā, šad tad raksta. Viens pat ir atzinies, ka joprojām mīl, kaut pašam jau sen ir sieva un bērni un pagājuši ir n-tie gadi (krietni vairāk par 10). Bet nu es viņu nevainoju... Parunājam un dzīvojam tālāk.
Dažus bijušos es šad tad mēģinu atrast soc. tīklos pati, bet ne tāpēc, lai rakstītu. Tīri ziņkārības mākta - kā viņiem klājs, vai ir jau precējušies, vai ir bērni utt.
Vienu bijušo gan cenšos biežāk uzmeklēt, ja esmu Latvijā, jo zinu, ka viņš pa dzīvi ir visai vientuļš, jaunas attiecības diez vai izveidos, tur gana sarežģīts tas stāsts, tāpēc cenšos šad tad parādīties viņa dzīvē, lai nedaudz uzmundrinātu.
24.11.2016 17:34 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
man ir viena tāda zivs no pamatskolas laika, viņš bija manas tā laika labākās draudzenes brālēns, ieraudzījis mani bildē iepatikos, tā skolas laikā sarakstījāmies, bet katrs savā LV galā dzīvojām, kad izaugām, katram savas attiecības, bet sanāca tāds bŗidis, ka izveidojās mīlas trijstūris, jo es sāku tikties ar viņu pa kluso un tad man bija jāizdara izvēle (bez nosodījuma, man bija 19 vai 20 gadi), izvēlējos tā laika draugu. joprojām ik pa laikam sazinamies, stāstam kā mums iet, bet katram ir savas attiecības. viņa pat tagadējā draudzene zin par mani, ka es viņam esmu palikusi kā mīkla (nezinu kāpēc to vispār stāstīja viņai kādus 5 gadus pēc mūsu randiņiem). nu tā, mums pat vairāk kā 10 gadi sanāk, man reizēm liekas, ka mēs nodzīvosim savas dzīves un tad gados 70 saiesim kopā :D
24.11.2016 20:55 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
meklē vecās diskusijas, tādas tēmas te nevar apspriest.
24.11.2016 21:00 |

Reitings 790
te var apspriest visu, kas ienāk prātā :)
25.11.2016 00:13 |

Reitings 790
par mani...man ir 2 tādi, viens es zinu, ka ļoti mīlēja mani un laikam mīl aizvien, tiesa, viņš to saprata tikai jau tad, kad bija par vēlu..
un otrs ir vienkārši idiots, es pat nezinu, ko viņš no manis grib. viņš man savulaik, jaunībā, sataisīja skeletus skapī, tā izčakarēja smadzenes, rētas ir palikušas.
ar vienu 8 gadi riņķī, ar otru... 6.
25.11.2016 00:15 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
cherette, viņam garlaicīgi, taisās Tev vēl kādus skeletiņus un rētas uztaisīt :D
Jā, ar mani arī tā ir, un mana reakcija atkarīga no tā, kā toreiz bija un kāds viņš ir tagad. Ir zivtiņas, kuras, kā te iepriekš minēja, skalo podā bez liekām emocijām - ja nav cilvēka, tad nav. Ir tādi, ar kuriem var mierīgi uzturēt draudzīgas vai paziņu attiecības. Bet nevienu atpakaļ netaisos ņemt, jo neviens nav man pa īstam piemērots.
25.11.2016 01:40 |

Reitings 37
Reģ: 22.11.2016
Man ir tikai 1 bijušais, ko nekādi nesanāk aizmirst, pati nesaprotu kāpēc! Arī pēc nu jau 13 gadiem ik pa laikam tiekamies. Un nav tā, ka tikai viņš meklē kontaktu, es arī. Bet zinu, ka kopā nekad nebūsim, ikdienā nespētu ar viņu dzīvot.
Arī citi bijušie ir meklējuši kontaktus mūsdienās tas taču ir tik viegli! Bet nekādas intereses no manas puses nav bijis.
27.11.2016 19:04 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
šitās zivtiņas laikam peld pie visiem :D ha Man arī ir viens regulārs peldētājs, kas, manuprāt, tā arī turpinās peldēt forever.
Ir vēl divi nesenāki atgadījumi, bet es domāju, tāpt kā pride and prejudice, ka tas, kas tur īd un gruzd ir olas :D
27.11.2016 19:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kā par brīnumu, vairs nav tādu. Agrāk bija, bet nu jau kādu laiku nav neviens. Te tev nu bija "mūža mīla" :D
28.11.2016 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits