To magnētu es jau skatījos. Viņš reāli arī tur un negļuko? Nelido telefons pa gaisu regulāri?
Nē, nē, sūtīju ebay pa pāris dolāriem, viss ir perfekti un mans palielais Iphone 6S labi turas. Draudzene savu magnētu pirka Bites salonā pa ~15 euro, tas ir tieši tas pats turētājs, viņai arī viss ir lieliski.
Ja auto bieži mainās, var dāvināt autoķīmiju, gaisa atsvaidzinātājus utt. lietas. Senču ielā ir tāda automazgātuve Auto Rings, tur var iegādāties visādas interesantas lietas, kā arī pakonsultēties ar darbiniekiem par to, ko labāk pirkt.
Kaut kāds WD40 un logu atkausējamais komplektā ar pāris atsvaidzinātājiem, pieskaņotu logu skrāpējamo un birsti, telefona turētāju un, piemēram, telefona lādētāju ar piepīpētāju ir pat ļoti OK dāvana, ja ir lielāks budžets un vēl klāt piepērk jau ieteikto videoreģistratoru (man tāds ir, visu laiku lietoju), nu tad vispār super. Ja vīrietis ir praktisks, viņam noteikti patiks. Manam vīrietim, visticamāk, ļoti patiktu. Īstenībā tāda dāvana patiktu arī man, es dažādas autolietas pērku biežāk nekā mans vīrietis. :-D
Tikai tosolu un motoreļļu nepērc, tas katrai mašīnai ir cits un specifisks. :-D