Svinīgā Vakara Tēma

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Labs vakars!
Diemžēl šovakar netieku uz svētku salūtu.. tāpēc atveru tēmu jaukām virtuālām vakara sarunām (l) Kāds noskaņojums? Svinīgs? :)
18.11.2016 20:27 |

Reitings 520
Reģ: 28.10.2016
Intereses pēc - Fejumeitene, ko tu domā par bērnu radīšanu vai adopciju lesbiešu ģimenē? Kā tu gribētu?
Es jau vienreiz gribēju un aplauzos, par jaunu biju, par dumju. Tagad esmu nolēmusi turpināt strādāt pedagoģijā, bet neadoptēt.
Principā - uzskatu, ka, ja izvēle starp augt bērnunamā, kur bērnam maz uzmanības/mīlestības un pie divām mammām/tētiem (šos jēdzienus es neieredzu, jo arī homo pāru starpā ir Iņ-Jaņ saskaņai jābūt), tad, protams, divi pieaugušie, kas pieņem un rūpējas no sirds (ļoti svarīgi), ir labāk.
19.11.2016 01:42 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Luī,
Iepazīsties ar kādu vietējo, varbūt mūža mīu sastapsi, kas zina (l)
Labāk nekā vientuļai svešā valstī iedzīvoties.
Es divi gadi Somijā dzīvoju, mācījos, strādāju, kad iepazinos ar vietējo un tad nožēloju, ka neuzspēju agrāk :-P
19.11.2016 02:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kartejo reizi parliecinos, ka vakardienas svetki man sniedza nulli emociju. Visi ta fano un sajusminas, bet neredzu par ko. Es Riga neredzeju neko ipasu, kautkadas gaismas un muzons, un kartejais saluts. Un to sajusmu par paradi ari neizpratu, man drizak bija garlaicigi un nevareju beigas sagaidit. Bet nu neesmu patriote, tapec man reali pofig.
19.11.2016 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits