davana zidainim uz ziemassvetkiem

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ko jus ieteiktu davinat zidainim uz ziemassvetkiem, ap to laiku jau bus divi menesi.
Kas zidainiem tajaa laikaa vajadzigs?
17.11.2016 08:35 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Vēl foršas liekas vannas mantiņas vai kāda grāmatiņa. Tas gan noderēs tikai pēc kāda laika, bet man pašai ļoti patika šāda dāvana :-)
17.11.2016 10:41 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
https://www.facebook.com/Beernulietas/?fref=ts
Manuprāt ļoti smukas, košas mantas, zīdaiņiem aktuālas.
17.11.2016 10:45 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Sudraba grabuli ar bērna vārdiņu, dzimšanas datiem, mana mazā sajūsmā. Oball, graužamriņķi, tamborētas rotaļlietas, mīļlupatiņu, Pikleres bumbu, melnbaltu auduma grāmatiņu. Arī mantas labāk melnbaltās, ko nemaz tik viegli nevar atrast, bija reiz Maximā un Prīmā panda ar čaukstošu vēderu, grabuli un sānos graužammaliņām, tās vedu Ziemsvētku dāvanām uz BKUS, mazajiem patika. Par dvieli un gultasveļu nepriecātos, jo dvieļi mums patika tikai pieaugušo un veļu pērku linu, tāpēc dāvināto kokvilnu izmantoju putekļu slaucīšanai. Vēl es priecātos par labu grāmatu, kā ar bērnu rotaļāties
17.11.2016 10:52 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Man ir jautājums par tādu dāvanu kā ragaviņas bērnam.
Draudzenes mazajam šogad pirmie Ziemassvētki, gribas ko foršu un uz kādu laiku paliekošu uzdāvināt. Iedomājos par ragaviņām. Bet vai pie mūsu tagadējiem apstākļiem tas ir loģiski dāvināt ragaviņas? Un kādas labāk - ar metāla vai koka rāmi?
17.11.2016 11:28 |

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
Es priecātos, ja bērnam uzdāvinātu:
Oball bumbu, attīstošās mantiņas, smuku gultasveļu, galda piederumus, lielās lacītes (nevis siekalām, bet ēšanai), riņķšalli, vannas mantiņas, lielos bērnu dvieļus, dāvanu karti bērnu lietu veikalā.
Vēl variants, kas, manuprāt, vienmēr noder zīdainim: vienkrāsaini bodiji vai rāpuļi uz nākamo izmēru, lacītes, kāda graužammanta (koka vai silikona).
Bet vislabākais variants ir pajautāt jaunajiem vecākiem :-)
17.11.2016 12:42 |

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
Dark_Lady, Mēs viengadniekam uz dzimšanas dienu dāvināsim ragavas. Ieteica ar metāla apakšu, jo koks sabojāsies ātrāk. Un, kad jautājām vecākiem vai vajag, viņi bija starā, noteica, ka lieliska dāvana. Tā kā domāju, ka noteikti noderēs. Sniegs jau vēl būs un ne tikai šogad :-)
17.11.2016 12:45 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Meitiņai uz Ziemassvētkiem pasūtīju personalizēto knupīšu turētāju. Uz svētkiem būs gandrīz 4 mēneši.
Uz raudzībām mums draugi uzdāvināja komplektiņu jo little Alma. Paskaties facebook. Man ļoooti patīk. (Lacīte, zābaciņi un graužamriņķis vienādos toņos). Vēl mums šis tas no LV pupas. Tur viss man šķiet ļoti smuks :)
17.11.2016 13:08 |

Reitings 413
Reģ: 29.05.2016
Nevajag ieciklēties uz to, ka tikai 2 mēneši, jo tas laiks ātri paskries un visticamāk, ka šim vecumam jau viss ir, tāpēc noteikti uz priekšu jebkuras attīstošās mantas. Visilgāk kalpo megablok klucīšu versijas, kur ir stumjamie rati, mašīna, galds 3in1, labi noder biezās grāmatas, koka klucīši, arī tie lielie mīkstie plastmasas kluči ilgi ies. Ilgi lietojās telts ar bumbām no yusk.
Forši ir arī tie runājamie telefoni un sunīši.
17.11.2016 13:33 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Zīdainim neko nedāvinātu. Varbūt piena maisījumu,ja tiek barots ar to.
17.11.2016 13:36 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Draudzenes mazajam šogad pirmie Ziemassvētki, gribas ko foršu un uz kādu laiku paliekošu uzdāvināt. Iedomājos par ragaviņām. Bet vai pie mūsu tagadējiem apstākļiem tas ir loģiski dāvināt ragaviņas? Un kādas labāk - ar metāla vai koka rāmi?

Tik mazam šis būs uz nākošo ziemu, bet man radi tikko meklēja un ļoti priec'jās, ka atrada vecā, labās sēžmās ragavas, no kurām tikko sēdēt iemācījies ķipars neveļas laukā

Vēl ir latviešu pašdarbnieki, pie kuriem var nopirkt lācītes/siekalu ķērāji utm., noderīga lietiņa vēlāk, vēl ir visādas miega lupatiņa un riņķi, tie ne kuram katram noder, bet dāvināt var.
Dažas lapas
Pupa for Kids
http://www.meistardarbs.lv/veikals/8021
Wuf Kids
http://www.wufkids.com/sadarbiba/

Kā rezi gribēju ietietk glaunākas lacītes, es tieši no tās Pupa sūtīju pagāšgad tādas, kurām puiku tauriņi, imitēti kā grezna krekla augšdaļa izsktījās. Lai nu kā, bet lacītes nemēdz būt par daudz (jo tās noķēpā vienā ēdienreizē galu galā). Un tādām glaunākām vecāki reti grib paši tērēt naudu, bet uzpucēt mazo dažādos svētkos ir jauki.
17.11.2016 14:14 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Jā, jā.. pārdevējas zin labāk! :-D
Grabuļi, citas mantas, grāmatas.. kaut kādi pasaku, dziesmu lāči.. drēbītes noteikti pat 2 izmērus lielākas, jo vecāki jau noteikti ir sarūpējuši uz konkrēto laiku visu!
Var kaut kādas vannas rotaļlietas uzdāvināt, kas vēlāk kļūs aktuālas!
Man katrā ziņā drēbes priecēja tikai tad, ja dāvināja laiciņu uz priekšu, lai zinu, ka man kaut kas ir un nav jāpērk vēlāk.
Piekrītu arī par dvielīšiem (tādiem ar kapucīti) un lieliem. Noder gan pēc vannas, gan baseina, ja vedīs bērnu!
Pati personīgi priecājos par grabuļiem, citām mantām uz priekšdienām un grāmatām. Drēbītēm arī nav ne vainas, bet bija reizes, kad uzdāvināja kaut ko galīgi ne pa prātam man. Tā arī protams nevilku.. ne man prieks, ne dāvinātājs lietderīgi naudu izterēja.
17.11.2016 15:31 |

10 gadi
Reitings 267
Reģ: 29.01.2009
Var personalizētu foto albumu uzdāvinat, tagad daudzi taisa, mums arī uz raudzībām tādu uzdāvināja.
17.11.2016 16:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits