douglas cenšas uzvārīties?

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Ja douglas pārdevējas cenšas pārdot douglas preci, tad tas norāda uz to, ka produkts tiešām labs jeb vnk viņām kaut kādi % nāk klāt, ja ir pārdevusi to preci, jo loģiski jau, ka douglas grib pārdot douglas produktus, lai gūtu ienākumus...
14.11.2016 17:06 |

Reitings 112
Reģ: 23.10.2016
Cik esmu bijusi Douglas Origo, nekad tur neviens neuzbāžas un nepiedāvā nenormāli Dougla preces. Tiesa gan ka viņiem katru mēnesi ir zīmols, kurš ir jāpārdod uz noteikto summu.
14.11.2016 22:03 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Draudzene strādā Narvesenā. Nav nekādu bonusu, bet preces ir obligāti jāpiedāvā slepeno klientu dēļ. Tieši tas pats attiecas uz Drogām. Par Douglas nezinu, bet viņu uzbāzīgā politika tiešām tracina. Saprotu, ka tas ir viņu darbs, bet jopcik, bezmazvai ar austiņām jāiet iepirkties, lai varētu viena pati mierīgi apskatīties to, kas interesē.
14.11.2016 22:06 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Draudzene strādā Narvesenā. Nav nekādu bonusu, bet preces ir obligāti jāpiedāvā slepeno klientu dēļ.

Tas ir atkarīgs no veikala vadītāja. Manas draudzenes gadījumā veikala vadītājs bija pazīstams džeks, jauns, pozitīvs, draudzīgs. Viņš saviem darbiniekiem piedāvāja dažādus bonusus, piemaksas, lai motivētu. Es tā sapratu, ka veikalu vadītāji var diezgan brīvi strādāt ar darbinieku motivāciju, ir algu budžets, ko var novirzīt darbiniekiem vai sev.
14.11.2016 23:10 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Kopš Doulgasā pārdevēja man centās nopārdot tonālo, kas ir vismaz 3 toņus tumšāks par manu ādas krāsu, motivējot to ar teikumu: "Bet šis tonis jums ļoti piestāvēs, izcels acis un matus", es vairāk padomus viņām neprasu. Nu nevajag man tonālo, kas ir tumšs un oranžs, tonim jābūt nevis tādam, kas piestāv, bet tādam, kas der manai ādas krāsai. Ņemot vērā, ka pati diezgan daudz no tādām lietām sajēdzu, paliku uz pauzes, un paķēru sev atbilstošo toni. Būtu iesācēja make up, varbūt arī paklausītu un staigātu šādi:
15.11.2016 10:56 |

Reitings 657
Reģ: 29.01.2009
Es arī biju nesen Douglasā un teiksim tā uzķēros uz Douglas piedāvāto sejas krēmu. Paņēmu to + masku. Nebija pārāk dārgi tie produkti tāpēc izlēmu pamēģināt. Ziniet, nemaz nenožēloju. Man patīk. Bet nesaku, ka šie noteikti ir vislabākie visā veikalā, kā bez maz pārdevēja centās pasniegt :-D
15.11.2016 11:10 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
. Es tā sapratu, ka veikalu vadītāji var diezgan brīvi strādāt ar darbinieku motivāciju, ir algu budžets, ko var novirzīt darbiniekiem vai sev.

Ja esi franšīzes vadītājs, tad var grozīt tos atalgojuma nosacījumus. :-)
15.11.2016 11:14 |

Reitings 413
Reģ: 29.05.2016
Man ne reizi konstultantes nav piedāvājušas Douglas kā pirmo produktu. Bet tas gan jau tāpēc, ka nāku jau ar konkrētu vēlmi. Tikai vēlāk dažas piebilst, ka līdzīgs produkts atrodams arī Douglas zīmolam, bet tas nu ļoti reti bijis.
15.11.2016 13:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits