Man patīk ATJAUNOJOŠS NAKTS KRĒMS. Lietoju jau kādu gadu. Pašlaik lietoju vēl papildus NOSTIPRINOŠS ACU KRĒMS . Tā neko. Neteikšu , ka esmu lielā sajūsmā un neteikšu, ka esmu vīlusies. Žēl vienīgi, ka pie produktiem nav atzīmētā ieteicamā vecuma grupa no līdz.
Varu teikt vislabākās atsauksmes par bērnu šampūnu, superīgs, meitai mati tik mīksti un spīdīgi (iepriekš lietoju citus, ne no viena tāds efekts), plus pati arī sev lietoju dažreiz, ļoti mīksti mati paliek. :-)
DD krēms ir patrekns prieks taukainas ādas, bet ļoti labi tiek galā ar apsārtumiem, kairinājumiem. Ierasti to lieku uz nakti ja nav nakts krēms no madaras, bet arī ir tāda nepieciešamība mazināt iekaisīgumu un apsārtumu
Ernestine, nē, bērnu šampūns puto, tas varbūt vienīgais mīnuss, kas liek domāt, ka tāds nu riktiigi dabīgais viņš nav, bet ja neputotu, nepirktu, tā jau mazam to galvu izmazgāt grūti, dīdās, ņemās, un ja vēl šampūns neputotu, nu es nepirktu toč!
Man patika: 1) Roku ziepes, cietās - vakar gan tikai iesāku. Labi puto 2) Dziļi mitrinošs sejas krēms, tikai man tas nav dziļi mitrinošs, bet normāli mitrinošs 3) Putas sejas mazgāšanai, daudz labākas nekā Mossas želeja 4) Fluīds Mēness puķe. Lietoju tonālā vietā ikdienā.
liels paldies, ka atgādināji :) biju noskatījusi šo to, gaidīju atlaides, bet ja ne šīs diskusijas, būtu palaidusi garām :D nopirkšu acu krēmu, mitrinošu fluīdu, augļskābes masku un varbūt kaut ko no attīrīšanas, micerālo vai slavenās putas :)
Hmm..atceros,ka vienā blogā lasīju PEEL un DETOX masku plusus un mīnusus. Neatceros,kurā. Kombinētai/jutīgai ādai ar apsārtumu - labāka būs kura no maskām?
Madara dušas želejas ir super labas, vislabāk patīk plūmju. Nemaz nesausina un āda maiga. Vēl patīk abas maskas, īpaši detox. Jaunais SOS krems ir vienreizējs, noteikti pirkšu atkārtoti.