Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nepiekrist darba piedāvājumam

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Labvakar!
Ir tā, ka man oktobra sākumā piedāvāja sezonas darbu-ziemā. Tad piekritu mutiski. Darba uzsākšana ir atkarīga no laika apstākļiem. Pagaidām neesmu sākusi strādāt, un vēl nezinu, kurā novembra dienā būtu jāsāk, ja vispār būs šomēnes jāsāk. Maiņu darbs- slīdošais grafiks. Taču tagad ir sanācis, ka es tomēr nevarēšu tur strādāt ģimenes apstākļu dēļ. Arī tas, ka neatradīšos Rīgā, kur būtu darbs, bet gan citā pilsētā. Līgums nav parakstīts, neesmu arī to vēl lasījusi un redzējusi, kāds būtu darba grafiks arī nav informācijas.
Jautājums- Vai man nekas nebūs, ka es tomēr nepiekritīšu?
Jo tomēr ar mani rēķinās (nu es tā saprotu). Un cik sapratu būs vēl 3 darbinieki. Vēlējos to darbu, bet ģimene šobrīd ir svarīgāka par darbu! Varbūt izskatīsies, ka uzmetu pēdējā brīdī?. Tāpēc jūtos nelāgi.
07.11.2016 18:21 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Neko neesi parakstījusi, līdz ar to nekas arī nebūs, vienīgi uzmeti cilvēku. Piezvani, paskaidro situāciju. Vēl jau ir laiks, lai atrastu kādu city. Daudzi pirms svētkiem vēlas piepelnīties
07.11.2016 18:24 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Domāju, ka darba devējam tā nebūs pirmā reize, kad darbinieks pārdomā. Bet paziņo to gan pēc iespējas ātrāk, lai var sameklēt tavā vietā citu.
07.11.2016 18:26 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Jā, protams, šonedēļ rīt vai parīt zvanīšu un izstāstīšu situāciju. žēl, protams, ka tā sanācis, bet nu es negaidīju, ka manā ģimenē būs problēma, saistībā ar veselību.:-/
07.11.2016 18:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits