Uzrakstīšu savu sašutumu par vakardienu :D.
Kopš esmu šķīrusies, reti ar ,kādu pretējo dzimumu izeju sabiedrībā , kaut ko darīt vai nezinu aiziet uz kino. Protams izņemot, ja tas nav mans labs draugs.
Nedēļu atpakaļ aktīvi rakstīja jauns vīrietis man fb, tā nejauši. Laikam viņam iepatikos, sāka man rakstīt katru dienu, apjautāties kā man iet un ,ka pa brīvdienām noteikti man ar viņu kaut kur jāizbrauc , vai jāiziet uz kino. Vienvārdsakot, uzstājīgs bez gala. Zinot manu ritmu, kad strādaju brīvdienās, studēju.
Izteicu viņam piedāvājumu, ka varam aizbraukt ,kaut kur ārpus Rīgas , bet lai viņš izdomā , ja tik uzstājīgs.
Lieki piebilst :-D,satikties satikāmies, atbrauca man pakaļ, bet runāju tikai Es. Internetā par pogām viņš var uzsist , bet dzīvē bija kā bija. Un kad jautāju -" Ko daram? "
Viņš teica, kad nezinot, neko nezinot, var uz ,kādu parku Rīgā , njā!
Aizbraucām uz parku Rīgā, izstaigājam labi, ja divus līkumus, jo bija auksti un teicu:
"Ko tālāk tagad?" uz ko viņam pēkšņi parādijās darīšanas , hahaha.
Pieklājīgi aizveda mājās, bet Es būdama pieklājīga teicu, šodien nejūtos savā ādā, citreiz varam saodmāt konkrētu plānu uz ko viņš JAJAJAJA un viss.
Ziņas no viņa nav un paldies dievam :-D jo es nemāku piesiest sevi , ja man nav intereses nekādas.