Kāju vaksācijas rezultāts - vai tā būtu jābūt?

Reitings 2
Reģ: 03.11.2016
Sveikas, dāmas!
Ilgu laiku cīnījos ar saviem tumšajiem un cietajiem kāju matiņiem, kas atauga burtiski jau nākamajā dienā. Lai novājinātu matu, izdomāju, ka izmēģināšu vaksāciju, jo tiešām pat tikko noskūtas kājas bija raupjas - matiņi bija tik cieti. Nu jau esmu bijusi uz vaksāciju 2 reizes. Tieši vakar biju uz otro - matiņi bija ataudzēti vairāk kā 1 cm gari, lai pavisam labi izrautos. Bet kājas nav gludas. Daži matiņi ir izrauti, bet lielākā daļa ir tā kā tikai nolauzti un sakne palikusi, tāpēc, pārvelkot pār kāju, var just rugājus. Svarīgs fakts - vaksāciju veicu salonā, kas nav arī kreisais. Tad, nu, man kā vaksācijas iesācējai ir neizpratne, vai tā ir jābūt vai tomēr meistare varbūt bija pavirša. Sākumā likās, ka varbūt tāpēc, ka man tie matiņi tik asi un spēcīgi un pirmās reizes, tāpēc tas efekts ir tik švaks. Bet no otras puses likās, ka vismaz pirmajās dienās, kad izrauj, jābūt gludam. Tad, nu, gribēju uzzināt jūsu pieredzi, kad pirmo reizi veicāt kāju vaksāciju - vai arī bija šādi rugājiņi vai tomēr visu, visu smuki noplēsa. Jāsaprot, vai nomainīt meistari vai tomēr jāturpina iet un jāgaida kad mats paliks vājāks.
Liels paldies! :)
03.11.2016 21:45 |

Reitings 94
Reģ: 29.01.2009
Man arī matiņu paši pēc sevis ir cieti un tumši, ātri atauga.
Man vislabāk palīdz fotoepilācija. Nopirku Philips Lumea pirms gada. Esmu sajūsmā. Kājas gludas, matiņi, kuri parādījās pēc tam bija mīksti. Šobrīd ir tā, ka varu mierīgi nedēļu un pat vairak neskūties un kājas ir praktiski gludas. Viennozīmīgi labākais ieguldījums.
04.11.2016 12:25 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Burundukiņš cik ilgs ir efekts līdz atkal parādās spalviņas? un cik ilgi jāfotoepilējas, lai viss izkristu?
04.11.2016 12:27 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es vispār nesaprotu vaksācijas fenomenu, īpaši, ja ataudzē 1cm. Tad kāda jēga, ja lielākoties ir spalvainas kājas? :-D
04.11.2016 12:34 |

Reitings 94
Reģ: 29.01.2009
Es to lietoju gadu. Kaut kur pusgadu lietoju katras 2 nedēļas, tagad pēc ieskatiem. Bet lai noturētu rezultātu, vajag vismaz reizi mēnesī lietot.
Pēc instrukcijas pirmais jūtamais efekts parādās pēc 2 mēnešiem.
Man fotoepilators ir palīdzejis novērst matiņu augšanu kājām, bikini un padusēm es nejūtu nekādu īpaši lielu iedarbību. Iespējams vajag vēl laiku. Ne reizi neesmu nožēlojusi, ka to iegādājos.
04.11.2016 12:36 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Cherr, tas 1 cm (patiesībā vajag 0,5 cm , bet, jo stingrāks, biezāks mats, jo garāku vajag, lai efektīvāk satvertu un izrautu) ataug pa nedēļu. Toties 2-3 nedēļas kājas ir patīkamākas.
04.11.2016 12:43 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Es arī domāju par fotoepilatoru, bet kkā raustos.. Pirms laika gāju salonā uz lāzerepilāciju, kādas 4 x aizgāju, un rezultāts pilnīgi nekāds :-/ Lai arī meistare teica, ka rezultātam jābūt pēc 4-5 reizēm. Baidos, ka nebūs rezultāta arī fotoepilatoru..
04.11.2016 12:47 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
bet, jo stingrāks, biezāks mats, jo garāku vajag, lai efektīvāk satvertu un izrautu) ataug pa nedēļu. Toties 2-3 nedēļas kājas ir patīkamākas.

Nop, tas ir tīri individuāli. Man tāds garums būtu jāgaida nedēļas divas ar pus vismaz.
Man sanāca staigāt ar patiešām gludām kājam skiet 4 dienas, pēc tam prasījas kautko darīt atkārtoti lai būtu pilnībā zīdainas un maigas. Es nebiju spējīga gaidīt tik ilgi. Man patīk, ja ar roku novelk pār kājām, tās ir perfekti gludas. Man skūšana ir ideāla. Gribētu gan laika gaitā nolāzerēt gan rokas, gan kājas, gan bikini.
04.11.2016 13:34 |

Reitings 583
Reģ: 01.09.2015
bet, jo stingrāks, biezāks mats, jo garāku vajag, lai efektīvāk satvertu un izrautu) ataug pa nedēļu. Toties 2-3 nedēļas kājas ir patīkamākas.

Nezinu vai esmu kaut kāds maitains frīks, bet kājas vaksēju katru nedēļu (t) jo prasās gludas kājas.
Bikini pietiek 1x pa 3-4 nedēļām.
Kāpēc galvas mati neaug tik ātri? :-D:-D:-D
04.11.2016 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits