Nu nelikās man šie uzdotie jautājumi nekādi privātie... Īrēts dzīvoklis pats par sevi tev nepieder īsti un var jebkurā brīdī tikt atbrīvots un atkal nodots īrei, un jebkuram no malas ir savā ziņā tiesības uzzināt sīkāku informāciju. Tas nu tā, ja parokas dziļāk pašā tēmas būtībā...
Vispār šī tēma par privātumu ir ļoti stiepts jēdziens. Katram tas ir kaut kas cits. Man nekad nav likušās privātas tēmas par algu, prēmijām vai to, ko es darīju brīvdienās un tml. tēmas. Pati visiem nekladzinu, bet, ja kāds tieši pajautā - nav grūti atbildēt. Vienīgais uz ko atbildētu izvairīgi - mana intīmā dzīve.
Vienreiz lika pasmīkņāt situācija - draudzene nopirka māju ar vīru. Es viņai pajautāju, cik maksā. Viņa man atbildēja, bet ar laiku es piemirsu... Tad apciemoju viņus jaunajā mājā un starp sarunām atkal uzjautāju par mājas cenu - šoreiz vīrs manāmi saknosījās un atbildēja, ka šī informācija ir pārāk privāta... Nez... Nedaudz smieklīgi sametās, jo man jau šī mega super puper privātā informācija tika pateikta, a te pēkšņi, redz, baigais noslēpums. :-D Katrā ziņā, draudzenes vīru nevainoju, jo ne jau viņš ir mana draudzene. Līdz ar to, varu saprast, ka esmu viņam gana sveša...:-P