Peekaboo1, nu, es savus plānoju izmantot līdz brīdim, kad mazais vairs tur tikpat kā nevēlēsies sēdēt. Redzu, ka citas pārdod un pērk jaunus.
Man, piemēram, būtisks likās ratu siltinājums un Emmaljungai tāds ir. Man būtisks bija arī vizuālais. Nepatīk plastmasas bļodas, leļļu rati, krāsaini rati. Vēl man superīga liekas emmaljungas lietus plēve, un iestrādātais saules sargs ar moskītu tīklu. Ja tie būtu atsevišķi, tad noteikti nebūtu izmantojusi, jo mūždien aizmirstu.
Ir bijis tā, ka staigājos vasarā un nodomāju "velns, bērns aizmidzis - vajadzētu nolaist kapuci(lai gaiss cirkulē) un aizklāt sauli".. un tad šeku reku atceros, ka man taču viss tas ir jau līdzi.
Ja man nebūtu Emmaljunga, tad ņemtu Roan Maritu vai Emmu, jo vizuāli ļoti līdzīgi. Tomēr visā visumā vairāk uzticos zviedru, nevis poļu firmas ratiem, manuprāt, kvalitāte ir labāka.
Bet, nu, to mēs varēsim salīdzināt tikai tad, kad es ar saviem un tu ar saviem ratiem būsim izbraukušas visu, bērna ratos sēdēšanas laiku.
+ vēl esmu pārliecināta, ka cita mamma arī ar maniem ratiem izbrauktu tikpat, cik es! Tas nozīmē, ka šos ratus iespējams var pataupīt arī otrajam bērnam, ko iespējams arī izlemšu darīt.