Man vissvarīgākās ir prāta spējas un attieksme pret mani. Neciešu stulbus vīriešus, neuzmanīgus, nevīžīgus. Svarīga ir laba humora izjūta. Raksturs... jā, kaut kādā mērā tas ir svarīgs, bet es labāk izvēlēšos gudru vīrieti, kurš ir labs pret mani, bet paviršs pret citiem, nevis izpalīdzīgu saulīti-jaukumiņu ar 9 klasēm. Svarīgas tādas rakstura īpašības kā mērķtiecība, pašpārliecinātība, vēlme pēc sasniegumiem, pašcieņa. Nav svarīgs maigums, labestība in general un kaut kas tāds.
Par vizuālo izskatu runājot, man vai nu patīk, vai nepatīk. Tas ir svarīgi, bet jā/nē līmenī, nav svarīga tur specifiska matu krāsa vai muskuļotības apmērs.
Nenoliegšu, ka finansiālais aspekts ir ļoti svarīgs. Es pelnu virs vidējā un es nekad nesatikšos ar vīrieti, kurš ilgstoši ir bez darba vai pelna krietni mazāk nekā es, un neko neplāno dzīvē mainīt. Esmu pieradusi pie noteikta dzīves komforta, kuru pati sev spēju nodrošināt, bet man nav pieņemami uzturēt vīrieti. Neinteresē kopdzīve ar vīrieti, kurš, piemēram, nevarētu nolikt 100 eiro nedēļas nogales izklaidēm. Ne jau es to finansēšu. Sanāk, ja gribu SPA vai ceļojumu, man vienai jābrauc.