Es studijas BA apvienoju ar darbu jau no pirmā kursa, bakalauru pabeidzu ar vidējo atzīmi 9,2, tā ka viss ir iespējams. 1-2 kursā studēju pa dienu, 3-4 pārgāju uz vakaru. Ar vakara studijām apvienot daudz vieglāk. Studijas BA dienas nodaļā būs grūti apvienot ar darbu ar konkrētu darba laiku, piemēram, par pārdevēju vai viesmīli, kur jābūt no...līdz, jo lekcijas ir 4 dienas nedēļā pārsvarā no 8.30 līdz 15.30, kādu dienu ir līdz 13.30, plus vēl mājasdarbi un grupu darbi. Man bija darbs bez darba laika, galvenais bija visu padarīt, tā ka man apvienot bija viegli, bet nu tāds jēdziens kā brīvdienas man neeksistēja, jo brīvdienās bija vai nu jāpieķer astes no darba vai jāpilda mājasdarbi. Kad pārgāju uz vakaru, arī, sestdienās bija lekcijas visu dienu. Bet man vakarā studēt ļoti patika - nopietnāki cilvēki, nevis bērnudārzs kā dienas grupā, pasniedzēji vairāk stāsta lietas pēc būtības, nevis aizņem ēteru. Studējot vakarā es sapratu, ka visi pasniedzēji gatavo lekcijas vakarniekiem, kur lekciju ir mazāk, bet dieniniekiem vienkārši to pašu izstiepj ar kaut kādu parunāšanos.
Ar bastošanu aizrauties nevajadzētu, kādu reizi var nobastot un nekas jau nenotiks, bet regulāri gan nē, pirmkārt, daudzos priekšmetos samazina atzīmes par neierašanos (eksāmenā ir 10, bet ieliek 9, jo izlaidi kādas lekcijas), otrkārt, ir priekšmeti, kuros vairs netiksi līdzi, matemātikā un grāmatvedībā nav variants nenākt, ja vien neesi to studējusi jau kaut kur citur.