Gribu pārlaist nakti atsevišķi no drauga. 1-2 naktīm gribās vienkārši nozust un atstāt vēstuli, lai padomā par mūsu turpmāko dzīvi.
Lieta tāda, ka es esmu nenormāli greizsirdīga. Viņš strādā veikalā, kopā ar viņu strādā viena cita kasiere, kura visu laiku smaida un koķetē un šķietam draugs arī koķetē. Bijām abi iegājuši veikalā pa ceļam pēc picas, kā tieši naglai pa galvu tā kasiere tur strādāja, abi saskatījās, sasmaidijās, draugs vēl runājot smaidīja uz viņu, tik mīlīgi.
Es, kā vienmēr, sarīkoju greizsirdības scēnu. Teicu, lai meklē jaunu darbu, jo alga tik 150 euro. Saka, grib , grib iet prom, maz maksā. Pats neko nedara, tikai ar uzaicinājumu, ka vajag aizsūtīt CV, sūtiju sūtiju atzvanīja, šodien bija jāiet uz darba pārrunām autoservisā, vai tad aizgāja? Ne, aiznesās uz savu veikalu, tagad caur sms atkal tramdu par to kasieri.
Man jau vienreiz likās aizdomīgi, kad visu ceļu skandināja, braucam uz manu veikalu, aizbraucām, nu un paņēmām tās picas, izkoķetējās ar savu kasieri un braucām mājās. Esmu prasījusi, kas starp viņiem ir? Man visu noliedz un saka nekas neesot, ka mīlot tikai mani.
Viņam vispār ir netikums, lūrēt uz visādām meitenēm uz ielas un atskatīties manā klātbūtnē un ķert meiteņu skatienus. Jūtos tik sarūgtināta un vīlusies :-(
Par skatīšanos arī noliedz, saka man jau ir paranoja iestājusies.
Gribās vienkārši šodien pazust prom uz kādām 2-3 naktīm, ar atstātu vēstuli, lai apdomā, ko viņš grib no manis, ja reiz ir izvēlējies mani.
Varbūt man tiešām ir paranoja un šizofrēnija un man viss tas tikai izliekas?
Es vispār nezinu vairāk ko domāt un kā rīkoties, jo plūcamies kā kaķis ar suni :'-(