Man bija high hopes no treilera reklāmās. Bet izskatās, ka treileris ir sanācis daudz labāks par pašu seriālu. :D Nu tomēr pārāk samāksloti mums viss tajos LV seriālos, man vienmēr jāsmejas. :D
Resetins tagad ir mums rezisors ja kas, studeja ar visime berniem.Un tik parpareiz ka evmt gribas dzivee, bet uz skatuves cepuri nost! I ka lai sim elegantak to pasaka? Nugiii tu lomas esi zelts..:-D:-D:-D:-D:-D
Rīdziniece, lūdzu izlasi savu uzrakstīto tekstu, pirms publicē. Man arī nemode steigā rakstīt un nepārlasīt, galu galā burtus nereti sajaucot vietām, bet no Tevi rakstītā kārtējo reizi pat pamatdomu nevar izlobīt, gluži kā no šī seriāla.
Mēs ar mammu sazināmies tiešraidē - viņa : "Labāk es to sarunu šovu STV skatījusies būtu, tas tomēr interesantāks". Mana atbilde "Pilnīgi piekrītu" (un tas saunu šovs man ar nepatīk un es to neskatos). Tas nu izsaka visu.
Noskatījos to pirmo sēriju. Un tā arī nesapratu seriāla jēgu, pamatdomu un motivāciju tām rīcībām, ko varoņi darīja. Izskatījās pēc kaut kāda murgaina sviesta. Tālāk noteikti neskatīšos.