Ļoti labi saprotu situāciju. Arī man ir bijis ilgstošs nomāktības posms, kad bez problēmām varētu/gribētu izplūst asarās principā jebkurā ikdienišķā situācijā - kaut vai gatavojot ēst, mazgājot matus, iepērkoties, runājot ar klientu pa telefonu utt. Vienkārši visu laiku jutos ārkārtīgi slikti, kā nospriegota stīga. Mājās ļāvos asarām bieži, bet reizēm arī asaras gāzās ārpus mājām, jo ne vienmēr spēju sevi kontrolēt un iekost lūpā. Manā gadījumā gan iemesls bija pilnīgi skaidrs - ienīdu savu darbu un atmosfēru tajā. Vairāku gadu garumā tas riebums un milzīgā pārslodze bija sakrājusies tik tālu, ka sākās šādi joki ar nerviem un dažādas veselības problēmas. To, cik ļoti tas mani ietekmēja, patiesībā redzu tikai tagad, kad esmu prom no turienes.
Man palīdzēja tikai viens - darba maiņa. Kopš tā brīža viss ir kā ar roku noņemts, esmu pilnīgi cits cilvēks un vairs neesmu raudulīga.
Nav gadījumā tā, ka Tu zemapaziņā tomēr nojaut, kas ir pie vainas? Kas Tevi satrauc un neliek mieru? Tikai negribas sev atzīties. Bet varbūt Tev ikdiena ir pārāk daudz piepildīta ar dažādiem pienākumiem un darbiem, ka nepietiek laika pilnvērtīgai atpūtai, miegam, hobijiem un attiecīgi nervi sāk streikot uz tā rēķina?
Temperatūru, it īpaši tādu ilgstošu, noteikti nevajadzētu atstāt bez ievērības, ķermenis Tev pats signalizē. Vai Tev ir uzticams, saprotošs ģimenes ārsts, pie kura vērsties un parunāties?