Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Emocioāli slikti - kas tas ir?

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Čau , visiem!
Es nesaprotu kas notiek … jūtos emocionāli slikti. Garastāvoklis mainās ik stundu. Šorīt ejot uz darbu skatījos debesīs un nodomāju ka būs skaista diena. (ārā spīd saule un man no tā ne silst ne auksts) Attiecībās viss apmierina , ģimenē arī, darbs patstāvīgs arī ir, bet šeit nepatīk. Mūsdienās jau grūti atrast darbu kas būtu kā hobijs sajūtu līmenī. Google rakstu “ko darīt , ja jūtos emocionāli slikti” parādās veģetatīvās distonijas raksti. Ko darīt ? Iet pie ģimenes ārsta , pierakstīties pie psihologs , dzert kkādas zāļu tējas vai izrakstītās zāles?
21.09.2016 11:41 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Sakārto domas. Padomā, kas tieši ir tas, kas liek Tev tā justies. Brīvo laiku mēģini pavadīt skrienot, lasot vai tiekoties ar draugiem. Zāles Tev nedos pilnīgi neko, tāpat kā simptomu meklēšana google.
21.09.2016 11:47 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Man retu reizi uznāk tādi brīži, ka jūtos slikti, viss ir slikti, šķiet, ka nekā laba apkārt nav. Tas tāds melnais periods. Katram mums ir melnās dienas.
Es paklausos kādu mierīgu mūziku, izeju garākā pastaigā un padomāju, kas ir ne tā un ko es varu darīt lietas labā. Kaut kādā brīdī apzinos, ka nav jau slikti, tās tika tādas iedomas bijušas.
21.09.2016 12:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits