Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ortopēde vai kāda ar pieredzi šajā jaut. Papēžu kurpes.

 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Sveikas!
Problēma , kas mani drusku nomāc , ir sekojoša - reiz , ejot papēžu zābakos, man pēkšņi sāka pie kājas ceturtā pirksta nežēlīgi sāpēt, ka paiet vairs nevarēja. Protams, ievēroju kādu laiku "papēžu diētu" , sāpes pārgāja (lai gan tie zābaki laikam vairs nekad nebūs velkami sāpju dēļ) , citas papēžu kurpes velku bez problēmām, bet kad eju ar plikām kājām aizvien ir kaut kas jūtams, bet laiks diezgan ilgs pagājis, kādi 1-2 gadi.
Vai kādai ir bijusi šāda problēma? Un pie kāda ārsta man labāk iet? Ortopēda, ķirurga? Negribas tērēt daudz laika un naudas bez rezultāta, kā tas manā pieredzē lielākoties notiek
16.09.2016 13:39 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Man mammai tā ir. Mūžīga problēma nopirkt apavus. Ģimenes ārsts teica, ka tā ir deformācija. Un neko tur nevar darīt. Tik vien kā likt iekšā atbalstošo zolīti, atpūtināt kājas, pirkt kvalitatīvus apavus.
Varbūt sāk ar ģimenes ārstu ;)
16.09.2016 13:55 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Man bija ar vieniem bezpapēžu apaviem tā, ka ne tā nospieda vienu kaulu, kā rezultātā starp kauliem radās iekaisums (kas nevelkot tos apavus vienkārši izzuda pāris nedēļu laikā), bet, ja sāp vēl pāris gadus pēc tam un nevelkot tos apavus, diezin vai tas ir no tiem apaviem. Nav nekādi izcilnīši, bumbulīši, vienkārši iesāpas? Es ietu pie traumatologa, lai pēc tam iedod nosūtījumu uz USG (manā gadījumā gan iešana pie traumatologa bija bezvērtīga, noteica man citu diagnozi, sabaidīja, izrādās viss pavisam savādāk bija).
16.09.2016 13:57 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
KristīnA! - man laikam gan nebūs tik traki kā tavai mammai, jo apavus es pērku mierīgi, bez zolītēm un tā, bet dīvainā kārtā tieši ar basām kājām drusku diskomfortabli, sevišķi, ja, piemēram, pietupjos , kad slodze ir uz pirkstiem. Vai arī vienkārši ejot kaut vai..
ņam ņam - visu izskatīju, izgrozīju, nekādi bumbulīši utml nav.. kas vēl dīvaināk liekas, ka ar roku grozu kā gribu to pirkstu, nesāp... bet tieši ejot tāda sajūta kā dzīsla vai kaut kas tml sāp..
tāpēc ar esmu nepārāk motivēta iet pie ārstiem, jo viņi nekad tādās neakūtās situācijās neprot palīdzēt.. nomocījos un kaudzi naudas iztērēju pagājušo gad saistībā ar vēderu - katru dienu ļoti sāpēja vairākus mēnešus, pūtās utml, mani izmeklēja, it kā jā, gastrīts , bet nekādu īpašo risinājumu nepiedāvāja.. tik kaut kādas drusku zāles iedeva, cita vispār ieteica likt grāmatas zem gultas un gulēt "slīpguļā " utml......(t)
16.09.2016 14:27 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tendresse, mhm, saprotu, bet domāju, ka USG vajadzētu redzēt, ja tur k kas ne tā. Man jau to pēdu normāli izbraukāja, paskatījās pilnīgi visu, ne tikai to vietu, kurā sāpēja..vispār baigi foršā bija tā sieviete, kas to veica (ARS). Viņa vēl nosmējās, ka, skatoties pēdējā laikā uz apaviem un ko tie nodara pēdām, apsver domu, sākt tos pati dizainēt. :-D
16.09.2016 14:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits