Favel acīmredzot, tam ārstam nebija vēlēšanās vai laiks iedziļināties Tavās problēmās. Ar mani arī tā bieži gadās, jo izskatos vesela. Pie ārsta ejot, pat speciāli nekrāsojos un kad labāk paliek, krāsojos, lai parādītu atšķirību. :D
Man ir Russell Hobbs 20366-56 Desire. Tumši sarkana. Man ir Life-hack!! Tajā atkritumu tvertnē tieši kā tam paredzētsm der saldējamie maisiņi, tad nu šo nevajag mazgāt. Bet to sietu iekšpusē tā piesit ar čagām*, ka jāņem zobubirste, lai iztīrītu.. Pārējās daļas jaucas un tīrās samērā viegli. Mīnuss, ka padaudz vietas aizņem. Mēs ar draugu gribam dot visus blenderus, mikserus, spiedes prom un pirkt vienu universālo virtuves kombainu, bet tad jau redzēs, kas no tā sanāks.
Ejošās sulas bija ābolu un burkānu. Bet pamanījos arī apelsīnus, kartupeļus, gurķus, kāpostus un bietes izspiest. No ābolu sulas un vaniļas saldējuma sanāk labu labais saldējuma kokteilis.
*Kad bērnībā dzēru ar Žuravinku spiestas ābolu sulas, tad vecāmamma tos pārpalikumus sauca par čagām. Nezinu, varbūt citās mājsaimniecībās arī kāds lieto šo vārdu, bet man tā bija pierasts.