Somu ( ja vēl laba), nesīšu labot.. Apavi, ja labi un kvalitatīvi bijuši un pirkti pa labu cenu arī tiks nesti laboti.. Bet es nepērku neko īsti dārgu, jo man ļoti ātri mainās gaume. Nopērku, panēsāju, kad nonēsājās - izmetu. Ja kleitai caurums padusē, tad mēģinātu sašūt, bet arī jāskatās kas un kā pēc situācijas.
Atkarībā cik mīļa lieta. Man ir viena Furlas soma, kura mani nemīl, kā uzvelku kaut kas saplīst, 2x laboju, vairs nelaboju un atdevu mammai. Man tik bieži (tpfu, tpfu, tpfu) nesanāk ķibeles ar drēbēm, mantām, apaviem, ļoti rūpējos par lietām.
Noteikti mēģinātu vispirms salabot. Esmu tāda, kura nēsās līdz pēdējam, labos, nēsās vēl, lai kas tas arī būtu un tikai tad, kad nav labojams, metu ārā (atkarīgs arī, kas tas ir, varbūt vēl citur var pielietot). 8-):-)
Metīšu ārā, ja beidzies garantijas termiņš. Apavus parasti nesu uz veikalu, kur tie nopirkti, tad piekrītu ekspertīzei un ne reizi vēl nav bijis tā, ka to sabojāšanās būtu mana vaina. Arī zeķubikses un zeķes metu laukā, ne lāpu.
ja beidzies garantijas termiņš, metu laukā. bet, nu, es esmu viens no tiem cilvēkiem, kas labāk nopērk 10 sūdīgas lietas, nekā 1 kvalitatīvu, jo man viss ātri apnīk
Skatoties, vai tas ir to vērts. Ja nopirkt jaunu sanāk izdevīgāk nekā labot, protams, ka nelabošu. Atkarīgs arī, kādā stāvoklī ir pati lieta, ja jaunai kleitai iemeties caurums, salabošu, ja kleita jau novalkāta, izmetīšu.
Ja manta mīļa, patīk un der - salabošu pati vai nesīšu labot. Ja ne tik mīļa, metu ārā. Ja ieraugu, ka ir kaut kas saplīsis vienmēr sev stingri pajautāju, vai tu tagad esi gatava ņemt adatu un diegu un sašūt? Nē? Met ārā. Jā? Tad sēdi un dari. Atlikt nevar, tad tās mantas mūžību mētājas skapja aizmugurē. :-D