Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laikam vairs nemīlu savu puisi

Reitings 3
Reģ: 03.09.2016
Es agrāk ar ģimeni dzīvojām ārzemēs, pirms vairāk kā gada atgriezāmies. Šogad es sāku iet augstskolā, un man ir draugs. Varētu teikt ka tas ir man pirmais nopietnais draugs, jo tur kur dzīvojāman nepatika un arī nekādas attiecības veidot nevēlējos. Ar viņu esam pazīstami jau apmēram gadu tomēr kopā sagājam pirms mēneša. Bet, es tagad sāku saprast to, ka neesmu pārliecināta vai man viņš īsti patīk. Sākumā un pirms kopā būšanas jā, bet tagad mani kaitina viss ko viņš dara,kā uzvedās, runā, ģerbjas utt. Es nesaprotu vai tas man ir tikai tāds posms uznācis, jo škirties arī negribās pēc tā cik ļoti agrāk man viņš patika. Bet pašreiz esmu pārlaimìga ka viņš uz 2 dienām ir aizbraucis un man nebūs viņš jāsatiek. Kas pie velna notiek ar mani? tas ir normāli?
03.09.2016 17:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nav īsti normāli, nē
03.09.2016 17:03 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja jau tik ātri viss kaitina,tad vēlāk vēl vairāk kaitinās.
03.09.2016 17:15 |

Reitings 3
Bet es nesaprotu kā tas tik ātri man notika- vienkārš gandrīz burtiski viens klikškis un man viņš vairs nepatīk.
03.09.2016 17:18 |

Reitings 692
Reģ: 25.07.2016
Sanaak, ka tu gandriiz visu laiku biji viena. Un sagaaji ar viņu kopaa - tas noziimee ko?? Saaki dzivot ar viņu, nodarbojies ar seksu vai....??
Teoreetiski peec taa, ko sobrid lasu, liekas jus nemaz neesat iisti kopaa, vienkarsi iedevaat sev taadu statusu (ir attiecibas), kaut gan faktiski visu laiku esat šķirti, varbut vieniigi draudziigi sarakstaties.
Vai tu vispaar esi vinu kaadreiz miileejusi?
03.09.2016 17:19 |

Reitings 3
Jā iespējams mīlu ur par daud teikts. Šis ir tikai attiecību sākums. Parasti vīrieši cenšas visādi aplidot savu meiteni, izskatīties labi, un visādi citādi cenšas savaldzināt, jā es nenoliegšu ka izskats man arī kaut ko nozīmē, un viņš tagad manuprāt vispār nerūpējas par to kā viņš izskatās, patiesībā man vislaik ir sajūta itkā mēs būtu precējušies jau 20 gadus, nevis ka šis ir tas skaistais aplidošanas un rozā briļļu posms. Es būšu priecīga par katru viedokli no jums, es ļoti gribu zināt arī vel citu viedokli
03.09.2016 18:55 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Tas, ka kaut kas ir smuks no attāluma, nenozīmē, ka tev tas patiks un derēs tuvumā ;-) Nu, patika un izpatika! Nav tajā nekādas problēmas un nav sevi jāspiež. Man arī ir bijuši tādi čaļi čupām, kas ir forši, bet ar kuriem kopā būt man nav forši. Tas parasti pirmajās pāris nedēļās atklājas un labi ka tā :-)
03.09.2016 19:01 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Pizdjets, kas tik viss nenotiek!!!
03.09.2016 19:22 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Man ir bijis līdzīgi. Kad puisis ka draugs patīk un rada kādu interesi, bet uzsākot attiecības es saprotu ka tomēr besī kā otra pusīte. Un gribās izvairīties, bet tajā pašā laikā tā lai netiktu aizvainots, jo cilvēks labs. Es nesapratu kāpēc tā. Protams kopā bijām salīdzinoši mazu laiku, līdz sapratu ka viņu noedisu ar savu attieksmi. Puisi ļoti labs,bet ne priekšs manis. Uzturam kontaktus vēl joprojām ,bet katram sava privātā dzīve.
03.09.2016 19:58 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mazu cerību lieku, bet varbūt tev viņš vairs nepatīk nevis dēļ uzvedības utt., bet dēļ tā ka mazliet baidies no saistībām? Ņemot vērā to ka visu laiku esi bijusi viena, arī tāda iespēja pastāv.
Protams ir arī pilnīgi ticami ka vienkārši biji savādākās domās par cilvēku, bet viņš izrādijās tev nepiemērots. Nav ko vilkt garumā, pasaki ka nav klikšķa un dzīvo tālāk.
03.09.2016 20:12 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Nu ma tā bija 14-18 gadu vecumā,ka ātri savs pusis apnika un sūtīju viņu dillēs.Bet lai man tā būtu šobrīd?!Tā manā skatījumā pieauguši cilvēki nedara.
03.09.2016 20:34 |

Reitings 2
Reģ: 12.06.2016
Tas ir vai nav normāli-grūti pateikt, bet tā notiek bieži. Tā ir iespējama fāze jebkurās attiecībās, bet, manuprāt, ne par ko labu tas neliecina arī tad, ja šo fāzi izdodas pārvarēt.
Iedomājies, ka tavs puisis ir ar citu meiteni, skūpstās ar viņu, dodas ballēties. Ko tu sajūti? Tādu pašu vienaldzību un apnikumu, atvieglojumu? Vai tomēr sirsniņa salecas?
Varbūt jūs vienkārši uz doto brīdi esat viens otram par daudz, varbūt tev ir vēl kāds puisis, kurš piesaista.
Pašai ir tā gadījies, ar šo puisi tad arī izšķīros. Nenožēloju šo izvēli, jo šobrīd mīļotais nekad nespētu izraisīt šādas izjūtas.
Es nezinu, varbūt vajag pamēģināt ieturēt mazu distanci vienam no otra. Ja tas nepalīdz, tad noteikti laimīga nebūsi un laika gaitā, tomēr sirsniņā iekritīs cits. Tapēc labāk nežēlo puisi, ja nepatīk, tad nepatīk un šķiries tagad, jo ja pažēlosi un beigās būs jāpamet dēļ cita, tas būs miljons reižu sarežģītāk un grūtāk un sirdsapziņu mokošāk un aj.:-|
03.09.2016 22:03 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Vnk netērē ne savu, ne viņa laiku.
04.09.2016 00:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits