Sisley, viņai tāds loterijas biļetes princips, a ja nu kāds tipa nopērk? No otras puses, gaumes ir tik dazādas, arī izpratne par to, kas ir un kas nav smuki.
Man arī reiz, manos pindzelēšanas pirmsākumos garāmgājējs nopirka manu skricelējumu pa 30latiem. Ej tu nost, cik lepna un priecīga biju. Bet.... tas tevi vēl par mākslinieku nepadara. Tomēr Tev patīk pindzelēt un tas ir labi. Dari to, attsties, mācies. Practice makes perfect!
Diemžēl tādā gadījumā tikai varētu teikt lai vel patrennējies, pirms pārdod. Lai nu kā, lai jau stāv par tādu summu kādu stāv. Kad būs labāki darbi gatavi, tad vari šiem pašiem nolaist summu uz pusi. Varbūt paveiksies un nopirks. :)
Ja kleita ir uzšūta šķībi, tad maz ticams, ka to pirks, vienalga, kādu cenu prasīsi. Tās rozes vēl tā neko (no taluma smuki, tuvumā rēgojas amatierisms), vari iekārdināt studentus, kam gribas kaut ko košu pie sienas. 10 eiro?
10 nebūs jēgas, ja audekls bija 8 :D Laikam labāk nomazgāt krāsu nost, un pa virsu uzgleznot kaut ko, kas pašai patīk. Rozes man tieši patīk vismazāk.. :D
Nesteidzies, ideja pamēģināt pardot nav slikta - kamēr tev to audeklu baigi nevajag, atstāj pārdošanā. A ja nu tiešām paveicas? Rozes vienīgās ir dekoratīvas un nav drūmas. Bet nu, es esmu garlaicīga - man patīk klusās dabas :D