Es Ņujorkā esmu bijusi 2 reizes, pirmajā reizē nedēļu, otrajā 3 dienas. Iepirkos tikai outletā, jo, manuprāt, parastajos veikalos, piemēram, Macy's nav lielas cenu atšķirības brendīgajiem apģērbiem. Apskatīt tur ir ļoti daudz ko, atkarīgs no tā, kas tev interesē. Mēs bijām Empire State Building, Rockafeller center, kā arī jaunajā one world trade center. Tur ir daudz tūres pieejamas ar kuģīšiem, kas arī dodas uz Brīvības statuju, bet mēs vienkārši izmantojām Staten Island ferry, no kura var redzēt Brīvības statuju. Ja interesē muzeji, tad var apskatīt Moma, vēstures muzeju, 9/11 veltītu muzeju, utt. Mēs pirmajā reizē gājām uz NHL spēli, savukārt otrajā uz Yankees spēli, var arī uz NBA spēli doties, ja pareizajā sezonā tur esi. Devāmies tūrē uz Madison Squre Garden. Tad, protams, centrālais parks, Times Square, flat iron building, Wall Street, utt, ļoti daudz apskates objektu. Ja interesē doties turp, vislabāk visu izpētīt tripadvisor.
LA biju vienu reizi, un man īsti nepatika, tur ir obligāti jāīrē mašīna, tur var apskatīt Walk of fame as slavenību zvaigznēm, Hollywood zīme, kas man likās galīgi garām. Tad Beverly Hills ar Rodeo Drive, kas ir vienkārši iela ar dārgiem veikaliem. Santa Monica un Venice beach, kur es negribētu atgriezties, jo filmās izskatās daudz labāk nekā dzīvē, jo dzīvē tur ir daudz bezpajumtnieku un dīvaina paskata cilvēku. Protams, ja interesē filmu studiju, piemēram, WB vai Sony studijas, tad var doties turp, kā arī Universal studija, kas ir drīzāk liels theme parks. Ir arī citi apskates objekti, bet viss ir ļoti lielos attālumos, bez mašīnas būtu ļoti sarežģīti visu apskatīt.